Πισώπλατη Μαχαιριά από την Γερμανίδα ΥΠΕΞ κ. Μπέρμποκ: «Καρδιές» για την Τουρκία.

0
293

Διαβάζοντας την δήλωση της Γερμανίδας Υπουργού Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ πριν από το ταξίδι της σε Ελλάδα και Τουρκία, αναρωτιέσαι πραγματικά:

-Εάν υπάρχει ΕΕ,

-Εάν η Ελλάδα είναι όντως μέλος της ΕΕ,

-Εάν οι Γερμανοί αντιλαμβάνονται τις συνθήκες και το Πρωτογενές Ευρωπαϊκό Δίκιο το οποίο καθιστά σαφές ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρώπης.

-Την ώρα που η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα με εισβολή, άρα απειλεί με εισβολή την ίδια την ΕΕ,

-την ώρα που η Τουρκία έχει εισβάλει σε ένα κυρίαρχο Ευρωπαϊκό κράτος, άρα έχει εισβάλει σε Ευρωπαϊκό έδαφος,

…η Γερμανίδα μιλάει για διπλές καρδιές σε ένα κορμί!

Όχι, δεν μίλησε για «Ελληνική καρδιά», αλλά για τα εκατομμύρια Τουρκικές καρδιές που «χτυπούν» σε Γερμανικά κορμιά.

Αυτό για όσους είχαν ψευδαισθήσεις ότι οι Γερμανοί που μας έσφαξαν σε δύο παγκόσμιους πολέμους, προκαλώντας μαζί με την Τουρκία τις μεγαλύτερες απώλειες στον Ελληνισμό με εκατομμύρια νεκρούς και ξεριζωμένους, σήμερα ξαφνικά θα σέβονταν τις υπογραφές τους και θα μας υποστήριζαν.

Διαβάστε την Απίστευτη Δήλωση:

«Το ταξίδι μου στην Τουρκία με οδηγεί σε έναν απαραίτητο εταίρο και σε μια χώρα που είναι συνδεδεμένη με τη δική μας όσο καμία άλλη. Μια Γερμανική και μια Τουρκική καρδιά χτυπούν σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Γερμανία.

Πέρασαν οι μέρες που αυτό θεωρούνταν πρόβλημα. Για μένα, αυτός ο διπλός καρδιακός παλμός σημαίνει διπλή δύναμη. Όπως σε κάθε στενή σχέση, θα μιλήσω λοιπόν ειλικρινά με τους Τούρκους φίλους μας:

Για τη σημασία του ΝΑΤΟ και την ενίσχυσή του μέσω της αποδοχής της Φινλανδίας και της Σουηδίας, για τρόπους διεξόδου από τον συστηματικό πόλεμο σιτηρών του Πούτιν και τη μεσολάβηση της Τουρκίας που δίνει ελπίδα σε απελπισμένους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Και φυσικά στην Τουρκία θα αναφερθώ και στα θέματα στα οποία υπάρχουν μεγάλες, μερικές φορές θεμελιώδεις, διαφορές: Ελευθερία έκφρασης, ανθρώπινα δικαιώματα, εφαρμογή των υποχρεώσεων ως μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Βλέπουμε πώς οι δρόμοι μας απομακρύνονται όλο και περισσότερο εδώ, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα προσεγγίσουν ξανά»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here