ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ επιδόματα και διαμερίσματα στους «Πρόσφυγες» την ίδια ώρα που οι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια.

0
337

Γροθιά στο στομάχι το βίντεο που δείχνει μία άστεγη κοπέλα να τρώει ωμό κρέας από τα σκουπίδια στην άκρη ενός δρόμου σε περιοχή της Πάτρας.

Το σοκαριστικό βίντεο του «Ionian Tv» δείχνει την άστεγη γυναίκα στην Πάτρα να είναι σκυμμένη δίπλα σε κάδο σκουπιδιών, και να τρώει ωμό κρέας που βρήκε μέσα σε μία πλαστική σακούλα.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στην σημερνή Ελλάδα της Νέας Τάξης. Σε αυτή την κατάσταση έχουν φέρει οι κυβερνώντες τον άλλοτε περήφανο Έλληνα μετά από δέκα χρόνια μνημονιακών μέτρων εξόντωσης της μεσαίας τάξης και σκόπιμης φτωχοποίησης.

Και δυστυχώς φοβόμαστε πως ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο καθώς με τα νέα μέτρα που τώρα παίρνονται με αφορμή την υποτιθέμενη πανδημία, θα έρθει ως αποτέλεσμα περισσότερη φτώχεια, περισσότερα λουκέτα μεγαλύτερη και ταχύτερη μεταφορά πλούτου από τους πολλούς στους λίγους.

Και τούτο εδώ το βίντεο γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό, ακόμα πιο καταδικαστικό για όσους μας κυβερνούν, όταν σκεφτεί κανείς ότι την ίδια ώρα που Έλληνες άστεγοι τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται στον δρόμο…Ασιάτες και Αφρικανοί παράνομοι μετανάστες στην χώρα, ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα με όλες τις σχετικές σύγχρονες ανέσεις και διαθέτουν από ένα τελευταίας τεχνολογίας κινητό έκαστος.

Κλείνουμε τα 67 ξενοδοχεία και από 32 δομές θα παραμείνουν μόνο οι 26!….

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press: Την ώρα που οι χαρτογιακάδες και οι κουστουμάτοι νομίζουν ότι ο κόσμος έχει λυμένα όλα του τα προβλήματα και μπορεί να ασχολείται με τις δικές τους μεγαλομανίες και τα απωθημένα τους, η πραγματική ζωή δίνει σε όλους δυνατά χαστούκια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here