Ποινική δίωξη κατά Βγενόπουλου από τους εισαγγελείς διαφθοράς!

0
282

Ραγδαίες πλέον είναι οι εξελίξεις στον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Ολυμπία», ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου, από στοιχεία που προέκυψαν από την δικογραφία που ανασύρθηκε μετά την απόφαση της δικαιοσύνης.

Η ποινική δίωξη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου άσκησαν οι εισαγγελείς διαφθοράς Αντώνης Ελευθεριάνος και Γιάννης Δραγάτσης για κομμάτια της δικογραφίας που αφορούσαν στη διάταξη Τσατάνη.

Η έντιμη Ξένη Δημητρίου ανασύρει την υποθεση Βγενόπουλου από το αρχείο!

Πρόκειται για την ίδια δικογραφία την οποία είχε αρχειοθέτηση σκανδαλωδώς όπως αποδεικνύεται, η κυρία Τσατάνη.

Αποκαλύπτονται έτσι οι μεθοδεύσεις στην υπόθεση Βγενόπουλου, τις οποίες έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας το HOT DOC, αναδεικνύοντας το δικαστικό «πραξικόπημα» της εισαγγελέως Εφετών, που δε δίστασε να αφαιρέσει δικογραφία κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και πέντε συνεργατών του, τη στιγμή που αυτή βρισκόταν στο στάδιο της ποινικής δίωξης, με πρόσχημα ότι σκόπευε να συσχετίσει τη δικογραφία με άλλη που χειριζόταν η ίδια – πρόκειται βέβαια όπως έχουμε πει για πρωτοφανές γεγονός, εισαγγελέας να αφαιρεί δικογραφία, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν το στάδιο της δίωξης…..

Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου επέβαλε πριν από ένα μήνα ποινή στέρησης μισθού 60 ημερών στη Γεωργία Τσατάνη για τους χειρισμούς στην υπόθεση Βγενόπουλου.

Και όπως αναμένεται από την έρευνα, είναι βέβαιον πως θα προκύψουν και νέες διώξεις, με ενδείξεις πλέον ότι ενδέχεται να αντιμετωπίζουμε ένα από τα μεγαλύτερα παραδικαστικά σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here