Ποιοι έστησαν τον Βαρουφάκη;;…….του Γιώργου Α. Κουρή.

0
291

ΑΠΟ την αρχή των εφιαλτικών μνημονίων ένα λόμπι κυρίως στο εξωτερικό, Αγγλία, Αμερική αλλά και στην Ελλάδα είχαν αναλάβει εργολαβικά τη στήριξη του δήθεν αντισυστημικού Γιάνη Βαρουφάκη.

ΞΕΝΕΣ εφημερίδες και ελληνικά κανάλια προέβαλαν σχεδόν καθημερινά τις αιρετικές του απόψεις και εμφάνιζαν τις διάφορες μπαρούφες ως πρωτοποριακές ιδέες για τη σωτηρία της οικονομίας.

ΚΑΠΩΣ έτσι παραμυθιάστηκε και ο άπειρος τότε Αλέξης Τσίπρας, περιμάζεψε τον παλιάτσο και του ανέθεσε μάλιστα το κρισιμότερο υπουργείο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ στο Μαξίμου κανείς δεν πρόσεξε ότι το μάτι του μηχανόβιου υπουργού γυάλιζε στην κυριολεξία, ούτε κανείς έψαξε για τα περίεργα συστήματα στο Τέξας και το Λονδίνο, που είχαν αναλάβει την προώθησή του.

ΒΕΒΑΙΑ ο Βαρουφάκης έκανε τη δουλειά του, όπως αυτός αντιλαμβάνονταν τη σοβαρότητα του αξιώματός του.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ως πράκτορας υπέκλεπτε τις συνομιλίες τόσο στο Eurogroup, όσο και στο Υπουργικό Συμβούλιο.

ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ επίσης τις απόρρητες συνομιλίες που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια περίοδο που παίζονταν στην κυριολεξία η τύχη της χώρας.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν κατέγραφε τους πάντες από βίτσιο. Φρόντιζε να εκπληρώσει την αποστολή του, γιατί γνώριζε ότι κάποια στιγμή ο ρόλος του θα αποκαλύπτονταν και χρειάζονταν εκβιαστικά στοιχεία, τόσο για να οργανώσει την άμυνά του, όσο και για να συνεχίσει το βρόμικο συμβόλαιο που του είχαν αναθέσει, λασπώνοντας κορυφαία κυβερνητικά στελέχη.

Τα γεγονότα δείχνουν ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ήταν στημένος από κάποιο σύστημα, προκειμένου να κάνει ζημιά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ δεν τέλειωσε με την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, συνεχίζεται ακόμα και σήμερα προφανώς με εντολή των ίδιων παράκεντρων.

ΔΕΝ αποκλείεται μάλιστα να κάνει τώρα τη δουλειά και κάποιων παράκεντρων εξουσίας στο εσωτερικό, που επιδιώκουν να αποδημήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ σίγουρο είναι ότι κάνει καλά τη δουλειά του και έχει επικοινωνιακή στήριξη απ΄ τα μέσα της διαπλοκής.

ΤΟ επεισόδιο Βαρουφάκη, δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Άλλωστε όπως ο ίδιος αποκάλυψε έχει πολλά CD από υποκλοπές για να αξιοποιήσει.

Βέβαια εγκυμονεί και ο……κίνδυνος να βρεθεί κάποιος «τρελός» εισαγγελέας και να τον μπουζουριάσει στον Κορυδαλλό, γιατί η υποκλοπή απόρρητων συνεδριάσεων του Eurogroup ή του Υπουργικού Συμβουλίου, συνιστά κακούργημα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here