ΠΟΙΟΙ θα ρίξουν τον Μητσοτάκη;…του Γ. Λακόπουλου.

0
163

Αργά η γρήγορα οι παρακολουθούμενοι θα ζητήσουν εξηγήσεις. Αλλιώς η ζωή τους θα είναι κόλαση στο εξής. Θα βγουν πρώτοι μπροστά, για να απαλλαγούν από τον Νεομητσοτακισμό που τους παγίδευσε. Και όσοι το ξέρουν ήδη και όσοι το αγνοούν ακόμη.

Ποιοί θα ρίξουν τον Μητσοτάκη

Στο «Παλλάς» τελείωσε η ιδέα ότι η Aνύπαρκτη Eσωκομματική Aντιπολίτευση των επωνύμων στη ΝΔ, θα εμποδίσει την αναπαραγωγή του Νεομητσοτακισμού. Ισχύει όσο και η πεποίθηση ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον οδήγησαν στην ήττα του 2019, θα εξασφαλίζουν την εκλογική του επικράτηση, μένοντας στο προσκήνιο.

Αυτό σημαίνει ότι ο σημερινός Πρωθυπουργός θα υπάρχει και την επομένη των εκλογών; Ούτε με σφαίρες. Υπάρχουν και άλλοι που τον περιμένουν στη γωνία, για να τελειώσουν με τον εφιάλτη που εγκατέστησε στη χώρα.

Πρώτη ομάδα που θα πνίξει στην κάλπη την επιχείρηση Μητσοτάκη να γίνει «Κυβερνήτης» χωρίς έλεγχο, είναι οι πολίτες που αυτό-τοποθετούνται στη Συντηρητική Παράταξη, για ιδεολογικούς λόγους.

Μπορεί στο προσκήνιο να βρίσκονται ως εκπρόσωποί της, κυρίως τυχοδιώκτες, προβληματικοί και υστερόβουλοι, αλλά στην ίδια Παράταξη πλειοψηφούν αξιοπρεπείς άνθρωποι και όσο προχωρούν οι αποκαλύψεις αισθάνονται ντροπή.

Όπως ένιωσαν οι παλαιότεροι από την ίδια παράταξη με όσα έκανε ο Κώστας Μητσοτάκης στη ΝΔ. Ή, ακόμη παλαιότερα, όσοι από την αντίπαλη, εκδήλωναν την οργή τους στο κέντρο της Αθήνας, με το σύνθημα «Μητσοτάκη κάθαρμα», όταν συνειδητοποίησαν με τα Ιουλιανά του 1965 ποιον είχαν στον κόρφο τους.

Αυτοί οι απλοί καθημερινοί «Δεξιοί», σε όποια γωνιά της χώρας και αν βρίσκονται, όποια και αν είναι η κοινωνική και οικονομική τους κατάσταση, μετανιώνουν για την ψήφο τους στο νεότερο Μητσοτάκη και δεν τον θέλουν στην ηγεσία.

Υπάρχει άλλωστε το προηγούμενο, όταν προτίμησαν να βγάλουν αρχηγό, αυτόν που ανέτρεψε την κυβέρνηση του κόμματός τους, παρά την κόρη του ανατραπέντος.

Δεν εκδηλώνονται, αλλά περιμένουν αποφασισμένοι να καθαρίζουν με την οικογένεια που κρεμάει τη ΝΔ εξευτελιστικά στα μανταλάκια- σε όλον τον πλανήτη. Θα το «λύσουν μόνοι» τους, όπως είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Δεύτερη ομάδα είναι οι «κοψοχέρηδες». Η πιο κρίσιμη εκλογική παράμετρος του 2019, καθώς μετακινήθηκαν από άλλους χώρους και έδωσαν στον Μητσοτάκη ότι έλειπε από τη ΝΔ για να εκλεγεί..

Οι περισσότεροι είχαν παγιδευτεί στη παραπλάνηση «να φύγει ο Τσίπρας». Τώρα που βλέπουν που οδηγείται με την ψήφο τους η χώρα, θα αποκαταστήσουν το λάθος τους. Αν μπορεί να τους κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί, από τις επιλογές του. Αλλά ΝΔ δεν ξαναψηφίζουν.

Στην τρίτη ομάδα υπάρχουν όσοι βρέθηκαν στα πλοκάμια των παρακολουθήσεων. Μέχρι στιγμής τρέμει το φυλλοκάρδι τους και σκύβουν το κεφάλι, γιατί δεν ξέρουν ποια «στικάκια» υπάρχουν γι αυτούς και σε ποια χέρια βρίσκονται.

Σταδιακά όμως αντιλαμβάνονται πώς όσα υπάρχουν γι αυτούς από τις «επισυνδέσεις» έχουν παραχθεί για να τους χειραγωγούν.

Συνεπώς όσο περισσότερο «δένει» με στοιχεία το σκάνδαλο, τόσο εξουδετερώνονται αυτοί που οργάνωσαν τις παρακολουθήσεις και έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης…

Ο Κώστας Βαξεβάνης, αν μέχρι τώρα τραβούσε κλωστές από το πουλόβερ του Μητσοτάκη, την Κυριακή του ξήλωσε ολόκληρο μανίκι. Τα τεκμήρια της παρακολούθησης του Κωστή Χατζηδάκη στέλνουν τον απερχόμενο Πρωθυπουργό άκλαφτο.

Ότι ο Χατζηδάκης τον ακολουθεί ακόμη, είναι απόδειξη της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι παρακολουθούμενοι.

Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι: Αρχής γενομένης από τον Στρατηγό Φλώρο, που σύμφωνα με όσα ακούσθηκαν στη Βουλή, βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τον Υπουργό.

Πολύ δύσκολα στρατιωτικός θα το καταπιεί και θα συνεχίσει τις χαιρετούρες με τον Μητσοτάκη στις κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ. Και σε κάθε περίπτωση οι αποδείξεις παρακολούθησης του ΑΓΕΕΘΑ θα «κάψουν» τον Μητσοτάκη σε ολόκληρο το στράτευμα.

Όσοι σιωπούν ακόμη ξέρουν ότι κανείς δεν μπορεί να σταθεί με «υλικό» από την προσωπική ζωή του άγνωστο σε χέρια ποιών, αλλά σίγουρα των υποκλοπέων.

Ο Κ. Χατζηδάκης , με γνωστό αριθμό καρτέλας παρακολούθησης πλέον, δεν είναι απλώς ο 5046c, όπως αποκάλυψε το Documento. Είναι ο 5046ος. Υπάρχουν οι προηγούμενοι και οι επόμενοι από αυτόν.

Αργά η γρήγορα θα ζητήσουν εξηγήσεις. Αλλιώς η ζωή τους θα είναι κόλαση στο εξής. Θα βγουν πρώτοι μπροστά, για να απαλλαγούν από τον Νεομητσοτακισμό που τους παγίδευσε.

Και όσοι το ξέρουν ήδη και όσοι το αγνοούν ακόμη….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here