Ποιος στηρίζει πραγματικά τον Κώστα Καραμανλή;…….του Φ.Α.

0
254

Ο Αλέξης Τσίπρας στις 10/04/2017 στήριξε στο ακέραιο τον Κώστα Καραμανλή ρίχνοντας δικαίως όλο το βάρος της καταστροφής του τόπου μέσω διαπλοκής στην σαύρα του Κολωνακίου, τον Κώστα Σημίτη!

Τι έχουν να πουν επ’ αυτού η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και η φαμίλια του Αχιλλέα Καραμανλή με αιχμή του δόρατος τον γιο του, Κωστάκη Καραμανλή;

Φυσικά δεν έχουν να πουν τίποτα διότι δεν τόλμησαν να κάνουν τίποτα όταν ο ανεκδιήγητος Σημίτης, που τον πήρε φαλάγγι το πανελλήνιο, τα έβαλε με τον Κώστα Καραμανλή.

Εκείνο όμως που θέλουμε να αναδείξουμε είναι το κατάντημα του Κωστάκη Καραμανλή, γιου του Αχιλλέα, ο οποίος στον Αυτιά βγήκε όχι για να κατακρίνει τον Κώστα Σημίτη αλλά για να τον αναδείξει ως «χρήσιμο πρωθυπουργό» για τον τόπο!!

Γι’ αυτό ο Κωστάκης Καραμανλής θα μείνει στην ιστορία ως ο «Κωστάκης ο ολίγιστος». Θα μας πείτε, γιος του Αχιλλέα είναι. Ο οποίος ανήλθε όλη του τη ζωή πάνω στον τεράστιο εθνικό κορμό του αδελφού του, του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Πόσο δίκιο έχει η λαϊκή ρήση «Το αίμα νερό δεν γίνεται»!

Υ.Γ: Θα επανέλθουμε με συγκεκριμένες λεπτομέρειες ως προς το γιατί και πως ο Κωστάκης ο ολίγιστος συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. 

Προς το παρόν σας λέμε ότι το μητσοτακέικο του έχει επιβάλει να κάνει κολεγιά στις Σέρρες για να βγει βουλευτής ένας ανεκδιήγητος υποψήφιος, ο οποίος είναι σαρξ εκ της σαρκός της Ντόρας! 

Ονόματα και διευθύνσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες. Και ας τολμήσει ο Κωστάκης ολίγιστος να το αμφισβητήσει.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here