Ποιο είναι το μέλλον της Βιολογικής Αγοράς Κηφισιάς;;

0
221

Δημοσιεύουμε πρόσφατο γράμμα μιας κυρίας (Αγγλίδας) κατοίκου Κηφισιάς που εκπροσωπεί ομάδα μόνιμων αγγλόφωνων συνδημοτών, προς τον κ. Πάνο Ραυτόπουλο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Κηφισιάς (το γράμμα μεταφράστηκε από τον αποδέκτη του):

«Αγαπητέ Πάνο,

Καλή μέρα και καλή εβδομάδα!

Προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί σου αυτές τις τελευταίες εβδομάδες χωρίς αποτέλεσμα.

Σε έψαχνα για να σε ρωτήσω, τι έχει συμβεί με το υπέροχο Δευτεριάτικο απόγευμα της Βιολογικής Αγοράς που γινόταν στο τέρμα της Χαριλάου Τρικούπη. Δεν λειτουργεί πλέον λόγω, όπως πληροφορήθηκα, μέτρων που έλαβε η Δημοτική Αρχή της Κηφισιάς. ΓΙΑΤΙ;

Πάντα ήταν πολύ δημοφιλής και λειτουργούσε για πολλά χρόνια. Ήταν ΤΕΛΕΙΑ! Εγώ, όπως και πολλοί φίλοι και γνωστοί μου πάντα ψώνιζαν φρούτα, λαχανικά, αυγά και λάδι από εκεί κάθε εβδομάδα.

Ότι αυτή η εξυπηρέτηση (facility) δεν υφίσταται για μας για εβδομάδες, δεν το καταλαβαίνουμε. 

Εμείς, οι καταναλωτές, έχουμε στερηθεί από φρέσκα προϊόντα και οι παραγωγοί επίσης έχουν στερηθεί από σημαντικό εισόδημα (needed income) μια φορά την εβδομάδα για κάμποσες εβδομάδες. Δεν είναι σωστό. 

Φαίνεται ότι μια μονόπλευρη και μάλλον σιωπηρή απόφαση πάρθηκε από τον Δήμο χωρίς να συμβουλευτεί τους ψηφοφόρους και το κοινό του. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Σε παρακαλώ μπορείς να με διαφωτίσεις σχετικά με το τι συμβαίνει και πιο είναι το μέλλον της Βιολογικής Αγοράς;

Αν υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις (dispute) γι΄αυτήν, τότε δεν αφήνατε την Δευτεριάτικη Αγορά να συνεχίζει να εξυπηρετεί τους υποστηρικτές της, μέχρι η διαφορά να διευθετηθεί δημοκρατικά. Η υπάρχουσα κατάσταση δεν βοηθάει κανένα.

Σου γράφω στα αγγλικά διότι μου είναι ευκολότερο για μένα, αλλά απάντησέ μου, οπωσδήποτε στα Ελληνικά.

Χαιρετισμούς»

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here