Πολιτική Εξαπάτηση Μητσοτάκη με το Νοσοκομείο Παίδων Θεσσαλονίκης και την δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου.

0
258

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ψήφισε ΠΑΡΩΝ για το Νοσοκομείο Παίδων Θεσσαλονίκης με δωρεά του ΙΣΝ, υπονοώντας ότι το καταψήφισε.

Τι έκανε όμως στην πραγματικότητα ο Πολιτικός Απατεώνας Μητσοτάκης;

Πρώτον, να θυμίσουμε ότι ο πολιτικός σχεδιασμός για να γίνουν δύο νέα νοσοκομεία του ΕΣΥ με χρηματοδότηση από το ΙΣΝ (Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής και Νοσοκομείο Παίδων Θεσσαλονίκης) ήταν της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ανεξαρτήτων Ελλήνων και συνεπώς η κριτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι καταψηφίζει το ν/σ της κυβέρνησης -και άρα δεν θέλει το έργο- δεν είναι απλώς παραπειστική, είναι ευθεία προσβολή στη νοημοσύνη των πολιτών.

Δεύτερον, πονηρά στα «ψιλά γράμματα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ν/σ υπονομεύει τον δημόσιο χαρακτήρα του νοσοκομείου και εισηγείται το Νοσοκομείο Παίδων Θεσσαλονίκης να είναι ΝΠΙΔ και όχι ΝΠΔΔ όπως όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Τρίτον, αντί η κυβέρνηση να φέρει ξεχωριστά τη ρύθμιση για τα voucher των 200 Euro στους εκπαιδευτικούς (ποσό φυσικά ανεπαρκές για αγορά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης), την ‘φύτεψε’ σε τροπολογία που ταυτόχρονα περιείχε ρυθμίσεις για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, την αξιολόγηση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, την ΕΘΑΑΕ.

Δηλαδή από την μια να δίνει και ψίχουλα και από την άλλη να πετάει τα Ελληνόπουλα έξω από τα Πανεπιστήμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here