ΠΟΤΑΜΙ – Κάρφωσαν στην ΕΕ ότι δεν κάνουμε απολύσεις και δεν κόβουμε μισθούς!!

0
183

Ο Στέλιος Κούλογλου στην συνέντευξη του στον κ. Σαχίνη έκανε λόγο για μια «άτυπη συνεργασία» ανάμεσα στον επικεφαλής των Φιλελευθέρων Γκυ Φέρχοφσταντ και του Ποταμιού και για μια προσπάθεια που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, και που ευτυχώς δεν πέρασε, να μπει ξανά στην ολομέλεια «θέμα Ελλάδας» με την δικαιολογία ότι η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει το μνημόνιο, δεν έχει υιοθετήσει το πρόγραμμα και δεν κάνει αλλαγές στα εργασιακά.

Αυτή η κίνηση υποκινήθηκε, από ελληνικής πλευράς, από το ΠΟΤΑΜΙ που διατηρεί προνομιακές σχέσεις με τον Γκυ Φέρχοφσταντ, ο οποίος ήταν αρχικά υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές του 2015, αλλά όταν η κυβέρνηση έθεσε θέμα πολεμικών αποζημιώσεων γύρισε για κάποιο λόγο και εξελίχθηκε σε φανατικό πολέμιο της κυβέρνησης.

«Το θέμα είναι γιατί οι Έλληνες θέτουν τέτοιο θέμα που δε μας συμφέρει καθόλου σαν χώρα»……αναρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατήγγειλε όπως είπε την κίνηση αυτή.

Την ώρα που η χώρα πρέπει να ηρεμήσει, για να αρχίσουν να γίνονται επενδύσεις, να επαναφέρει ο κόσμος τα λεφτά στις τράπεζες και να επανεκκινηθεί η οικονομία…..«το να κάνουμε θέμα την Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο είναι ντροπή και εγκληματική ενέργεια. Ακόμα και τον τουρισμό θα έθετε σε κίνδυνο» τόνισε και συμπλήρωσε ότι «παίζονται μικροκομματικά παιχνίδια για να αποσταθεροποιήσουν και τη χώρα και την κυβέρνηση.»

«Είναι ντροπή η προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Ελλάδας, είναι ντροπή η απειλή κυρώσεων στην Ισπανία και την Πορτογαλία, είναι ντροπή ο διορισμός Μπαρόζο, όλα αυτά είναι ντροπή»…..είπε χαρακτηριστικά.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here