«Πριν τα μεσάνυχτα» στο Παλλάς.

0
394

Άρωμα Hollywood είχε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Πριν τα μεσάνυχτα», που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Παλλάς, παρουσία των πρωταγωνιστών Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί, καθώς και του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

H υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Ίθαν Χωκ και την Ζυλί Ντελπί.

Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων στο Παλλάς, όταν εμφανίστηκαν οι δύο ηθοποιοί οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την Ελλάδα, καθώς τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στην Πύλο. 

Ο Ίθαν Χοκ με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους αλλά και μπροστά στις κάμερες δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και χαμογελούσε συνεχώς, κλέβοντας την παράσταση αλλά και τον θαυμασμό όλων με την ευγένεια και την αμεσότητά του. 

Ιδιαίτερα χαρούμενη και η συμπρωταγωνίστριά του η οποία δεν σταμάτησε να αναφέρεται στις ομορφιές της χώρας μας και στις υπέροχες στιγμές που πέρασε στα γυρίσματα. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και με τους Έλληνες συντελεστές της ταινίας, όπως η σκηνοθέτης Αθηνά Τσαγγάρη, η ηθοποιός Ξένια Καλογεροπούλου και η Χάρις Αλεξίου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα ήταν αρχικά να γίνει στο θερινό σινεμά Θησείο, όμως λόγω αναγγελίας έκτακτων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, επιλέχθηκε από τους συντελεστές η αίθουσα του «Παλλάς».

Την επομένη συναντηθήκαμε μαζί τους στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και όλοι ξαναδήλωσαν μαγεμένοι από τη χώρα μας.
Μάλιστα ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιπερ απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε ότι δεν βρήκε καμία δυσκολία στα γυρίσματα, οι άνθρωποι εκεί ήσαν πολύ ευγενείς, ότι δεν φανταζόταν ποτέ όταν γύρισε την πρώτη του ταινία ότι θα έκανε δυο ακόμη για την συνέχειά τους, ότι θα ήθελε πολύ να γυρίσει κι άλλη ταινία στη χώρα μας. 

Όσο για την Ζυλί Ντελπί και τον Ίθαν Χωκ, τόνισαν ότι θέλουν να έρθουν στη χώρα μας ξανά αλλά για διακοπές αυτή τη φορά και να τη γνωρίσουν καλά, χωρίς να έχουν την αγωνία των γυρισμάτων.

Όλοι τους ομολογώ ήταν συμπαθέστατοι, γλυκύτατοι και πολύ απλοί, πράγμα που έχω διαπιστώσει κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με ένα μεγάλο αστέρι του διεθνούς κινηματογραφικού στερεώματος! 

Να τονίσω ότι από την πρεμιέρα στο Παλλάς δεν έλειπε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη που θέλουμε να πιστεύουμε ότι σαν νέα, όμορφη και σύγχρονη γυναίκα που είναι θα προωθήσει την Ελλάδα και στο Χόλλυγουντ, που είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας!

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:7 limit=4}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here