Προεκλογικές «διαπιστώσεις» του Παναγιώτη Κανακάκη.

0
500

Ο Παναγιώτης Κανακάκης, σε ανοικτή επιστολή του διαπιστώνει  ότι: 

(1) Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 έγιναν τρεις συγκεντρώσεις-παρουσιάσεις εκλογικών Συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την Δημοτική Αρχή στις επόμενες δημοτικές εκλογές και

(2) Οι τρεις εκδηλώσεις, ομολογουμένως, πέτυχαν αυτό το οποίο ήθελαν οι διοργανωτές, δηλαδή να έχουν μεγάλη συμμετοχή των κομματικών μηχανισμών τους,

και  καλεί τους δημότες να στηρίξουν Ανεξάρτητους Συνδυασμούς.

Επίσης αναφέρει το λόγο που ο ίδιος αποφάσισε να είναι επικεφαλής μιας κίνησης για την ανάδειξη Δημάρχου μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Επίσης καλεί σε ανοικτή συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 6.30μμ. στο 3ο ΚΑΠΗ στην οδό Αγραύλης στην Νέα Κηφισιά, τους δημότες της Κηφισιάς.

Ο Παναγιώτης Κανακάκης στις προηγούμενες εκλογές είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε μαζί με τη σύμπραξη δύο ακόμη Συνδυασμών το ποσοστό του 15,28%, ενώ π.χ. ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος δεν ΕΙΧΕ ούτε ΕΧΕΙ την στήριξη από κάποιο κομματικό μηχανισμό.

Αντίθετα, σε αυτές τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα της κ. Αγγελικής Παπάζογλου  και το  ΚΙΝΑΛ την υποψηφιότητα της κ. Κυριακής-Σάντυ Πατρινού.

Η ανακοίνωση έχει ως ΕΞΗΣ……ΚΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ- ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here