Προσλήψεις ορισμένου χρόνου στις Κοινωνικές Δομές Δήμου Κηφισιάς.

0
218

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2017, ατόμων για τη συνέχιση του έργου «Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο Κηφισιάς» ανακοίνωσε ο ΜΚΟ ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Οι Κοινωνικές Δομές που θα υποστηριχθούν στη συνέχιση της λειτουργίας τους στο Δήμο Κηφισιάς είναι:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

Για τη στελέχωση των Κοινωνικών Δομών του Σχεδίου Δράσης, οι έμμεσα ωφελούμενοι είναι άνεργοι/ες νέοι/ες έως 30 ετών οι οποίοι θα προσληφθούν από το ΜΚΟ ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η αναλυτική παρουσίαση των θέσεων και των ειδικοτήτων καθώς και ολόκληρη η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΜΚΟ ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ (www.faros-elpidas.gr) και στην ιστοσελίδα των Κοινωνικών Δομών αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Κηφισιάς (www.domeskifisias.gr)

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι ωφελούμενοι της πράξης πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής:

-να είναι έως 30 ετών.
-να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ
-να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν φάκελο αίτησης εργασίας ταχυδρομικά με αποστολή στη διεύθυνση: ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, (Νέα Δνση ΜΚΟ) Φιλαδελφείας 2 και Λιοσίων , ΤΚ 10440, Αθήνα ή με επί τόπου παράδοση στην Διεύθυνση Μ. Αντύπα 3-5 Κάτω Κηφισιά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-15.00.

Ο φάκελος πρέπει να φέρει την ένδειξη «Αίτηση Εργασίας» σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα που επισυνάπτεται. Ως ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής αίτησης εργασίας ορίζεται η 10/02/2017 και ώρα 15.00 (βάσει σφραγίδας ταχυδρομείου).

Πληροφορίες στο τηλ. 2155505717 και 2106230919 και 210 8087189 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.00).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ:

1.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

2.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

3.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

4.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here