Προσοχή με το «Γουρούνι της Πολιτικής»! Απίστευτες καταγγελίες για επώνυμους, αλλά και λάδι από τη Δικαιοσύνη. Εδώ είναι Μπαλκάνια…του Γιάννη Ντάσκα.

0
482

Ένας πασίγνωστος δημοσιογράφος μας έστειλε (ιδιωτικά) ένα γραπτό κείμενο και μας  συμβουλεύει να προσέξουμε «Γιατί η Μπεκατώρου θα γίνει βουλευτίνα και αυτός που κατήγγειλε ζάμπλουτος από αγωγές που θα κερδίσει»!

Τον ρωτήσαμε αν έχει ακούσει για παρόμοιες καταγγελίες και μη παρά-γεγραμμένα εγκλήματα και απάντησε προφορικά ότι «Και να υπάρχουν εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Αμερική, δεν έζησες εσύ και δεν έγραψες τις ανατροπές στη Δικαιοσύνη;»

Μας  γύρισε λοιπόν λίγο πίσω να θυμηθούμε «έξη» Υποθέσεις Καραμπινάτες:

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΩΤΗ: Πριν μερικά χρόνια ένας προϊστάμενος μεγάλης Εισαγγελίας της Αθήνας μας έδειξε φωτογραφίες σκληρού πορνό με μια γυναίκα και δυο άνδρες ,εκ των οποίων ο ένας λίαν επώνυμος και ο άλλος στον κύκλο του. Μας είπε το πρόβλημα: η γυναίκα, πραγματική καλλονή, ήταν δικαστικός λειτουργός, πρώην δικηγόρος σε πασίγνωστο δικηγορικό γραφείο και την εκβίαζαν με τις φωτογραφίες αυτές.

Στα πλαίσια του εκβιασμού έκανε «σαλάτα» μερικές δικογραφίες και όταν τέθηκε υπό έρευνα και κατάλαβε ότι θα εκδιωχθεί από το δικαστικό σώμα, έκανε αναφορά στην οποία υποστήριζε ότι ο δικαστικός λειτουργός που έκανε τον ανάλογο έλεγχο για τις υποθέσεις της την στρίμωξε και της είπε «δώσε και σε μένα ότι πήραν οι άλλοι στις φωτογραφίες».

Αποτέλεσμα: Η  έρευνα δεν κατέληξε πουθενά ουσιαστικά και έζησαν αυτοί καλά και εμείς …χειρότερα!..

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Ακαδημία Αθηνών πριν αρκετά χρόνια. Μέλος της με γραφείο εκεί έκανε τη ζωή μιας νεαρής υπαλλήλου κόλαση με τις σεξουαλικές υποθέσεις του και ας έτρεμαν τα πόδια του, λόγω ηλικίας.

Η υπάλληλος αντέδρασε, τα μάθαμε και εμείς και μέσω ημών και πολιτικοί. Η υπάλληλος παντρεύτηκε όμως στη συνέχεια έναν πολιτικό, εκείνος απέκτησε πολλά πάρε-δώσε με την…Ακαδημία και ευτυχώς που δεν γράψαμε ονόματα, όπως μας έλεγαν, αφού είχε γίνει τότε κ αι επίσημο δικόγραφο, γιατί στο τέλος θα μας άδειαζαν όλοι…

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΡΙΤΗ: Αρσάκειο. Σχηματίζεται δικογραφία με καθηγητή και ανήλικο 14 ετών. Εδώλιο για κακούργημα. Κύρια στοιχεία της υπόθεσης η αλληλογραφία μεταξύ καθηγητή και ανήλικου με περιεχόμενο που θα κοκκίνιζαν και τοίχοι.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

Υ.Γ. Στη «δημοκρατία»: Ο μεγαλόσχημος ερωτύλος που παριστάνει σήμερα τον σοφό τιμητή των πάντων.

Διαβάστε  στη «δημοκρατία»: Το γουρούνι της πολιτικής με ντιβάνι στο γραφείο του. Οι πιέσεις στις φοιτήτριες να ενδώσουν, η ανήθικη πρόταση σε δημοσιογράφο της τηλεόρασης και η κομματική εκτόξευση ενός παλιανθρώπου.

Άρθρο σοκ του Φαήλου Κρανιδιώτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here