ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ η ΕΡΤ ενημερώνει έγκυρα για τις Πυρκαγιές.

0
232

Μαραθώνιος Τρομοκρατίας από ΣΚΑΪ και ΝΔ…….!!

Ζούμε μέρες 2007 και…..τυχαία, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια επανεμφανίστηκαν οι μαζικές φωτιές, όπως τότε που προσπάθησαν να «κάψουν» τον Κώστα Καραμανλή, όπως αποδεικνύουν και τα στοιχεία των αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωάννη Σταμούλη και Νικόλαου Διαμαντή……Πώς πήγαν να «κάψουν» τον Καραμανλή το καλοκαίρι του 2007……

Και φυσικά δεν λείπουν πάλι οι πρόθυμοι Νταβατζηδες των ΜΜΕ, να σκορπίζουν με πλαστές ειδήσεις (FAKEnews) ή παραπληροφόρηση για την έκταση των γεγονότων και φυσικά στην κορύφωση της Τουριστικής περιόδου να παρουσιάζουν μια Ελλάδα σε πόλεμο στα διεθνή ΜΜΕ.

Τελικά και πάλι μόνον η ΕΡΤ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και μεταδίδει διασταυρωμένες και έγκυρες ειδήσεις στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διαστάσεις.

Μόνον η ΕΡΤ δίνει ειδήσεις αποκλειστικά από τις πήγες που βρίσκονται στα μέτωπα των πυρκαγιών κι οχι στα γραφεία του Κυριακού Μητσοτάκη.

Μόνον η ΕΡΤ σε συνεχή ροή ενημερώνει σωστά τους κατοίκους, με συνδέσεις απλό την Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, τον Στρατό και την Πολεμική Αεροπορία.

Αντέθετα στο όργιο παραπληροφόρησης, είδαμε μαραθώνιο πλαστών ειδήσεων (FAKEnews) στον ΣΚΑΙ, να βγάζει στον αέρα τον έμπειρο και παλαιό δημοσιογράφο της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ Φώτη Σιούμπουρα, κάτοικος κι ίδιος της περιοχής, να λέει στον αέρα του ΣΚΑΪ ότι δεν συντρέχουν λόγοι εκκένωσης του Καλάμου, και την ίδια ώρα οι παράγοντες το Φαλήρου να τρομοκρατούν τους 5.000 κατοίκους να εκκενώσουν τα σπίτια τους!

Υ.Γ. Υπενθυμίζεται για μια ακόμα φορά στους πολίτες, σε περίπτωση πυρκαγιάς ή έκτακτης ανάγκης να ειδοποιούν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199.

Υ.Γ.1. «Καίγεται» η Ελλάδα, ήρωες οι πυροσβέστες: Ενενήντα μια πυρκαγιές σε όλη χώρα το περασμένο 24ωρο. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here