Προσπαθούν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ υπεξαίρεσης του Δήμου Μυκόνου!!

0
250

Διακοπή για τις 02 Νοεμβρίου 2015, πήρε η δίκη για την υπόθεση του…..Οικονομικού Σκανδάλου του Δήμου Μυκόνου.

Για τις 02 Νοεμβρίου 2015 διεκόπη η δίκη για την υπόθεση του Οικονομικού Σκανδάλου του Δήμου Μυκόνου, με απόφαση του 3μελούς Εφετείου Κακουργημάτων Νοτίου Αιγαίου, μετά από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων Αντώνη Ρουσσάκη, λόγω εισαγωγής του στην εντατική Θεραπευτηρίου της Αθήνας από τις 5 Οκτωβρίου και Χρήστου Βερώνη, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του.

Έπειτα από πρόταση του εισαγγελέα που έγινε αποδεχτή από το 3μελές εφετείο, η έδρα, κήρυξε με σύμφωνη γνώμη των συνηγόρων υπεράσπισης ότι η δίκη θα επαναρχίσει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, με την παρουσία όλων των μαρτύρων……

Στις 2 Νοεμβρίου λοιπόν. Πού θα πάει. Θα γίνει αυτό που θέλουν κάποιοι. Θα πεθάνουν από γηρατειά οι μάρτυρες κατηγορίας.

Αυτή είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Δέχθηκε για χιλιοστή φορά «κώλυμα» του συνηγόρου υπεράσπισης του βασικού κατηγορούμενου. Μα δεν ήξερε ο συνήγορος ότι σήμερα έχει μια σπουδαία δίκη;

Υ.Γ. Πριν από 7 χρόνια, ξέσπαγε το σκάνδαλο ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ υπεξαίρεσης στο Δήμο Μυκόνου. Τον ίδιο μήνα που ξέσπαγε το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης και με τα ίδια ποσά υπεξαίρεσης.

Ίδια ακριβώς υπόθεση, την ίδια περίοδο, τα ίδια ποσά, σε δήμους και οι δύο. Για την περίπτωση του δήμου Θεσσαλονίκης, τελείωσε το 1ο δικαστήριο, 3 άνθρωποι καταδικάστηκαν σε ισόβια δεσμά, 17 άλλοι σε 200 χρόνια φυλακίσεων (σωρευτικά)! Ταχύτατη η δικαιοσύνη, όταν η υπόθεση αφορά τη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, έγινε και το εφετείο, που μείωσε τα ισόβια του π. Δημάρχου Θεσσαλονίκης στα 12 έτη, οι κατηγορούμενοι ξαναγύρισαν στη φυλακή, έμειναν άλλον ένα χρόνο και ο π. δήμαρχος, αποφυλακίστηκε κιόλας, λόγω αναπηρίας.

Τελείωσαν τα πρωτόδικα στο Τριμελές Εφετείο, τελείωσε και η έφεση στο Πενταμελές Εφετείο. Κι ενώ η υπόθεση της Θεσσαλονίκης, έγινε παρελθόν που αρχίζει να ξεφτίζει στη μνήμη μας, σαν ένα μακρινό γεγονός……στη Μύκονο δεν ξεκίνησε καν η δίκη!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here