Πρωταθλήτριες για Πάντα στις καρδιές μας!!

0
258

Την 6η θέση κατέλαβε η γυναικεία ομάδα του Χόκεϊ Κηφισιάς, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων «Eurohockey Club Champions» στο Πόρτο της Πορτογαλίας εκπροσωπώντας επάξια το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΚΕΙ στην ΕΥΡΩΠΗ!

Η ομάδα μας κοντράρισε στα ίσια παραδοσιακές ομάδες του χόκεϊ επί χόρτου όπως την Γαλλία, την Πορτογαλία και το Γιβραλτάρ και με λίγη περισσότερη τύχη θα γύρναγε με κάποιο μετάλλιο στις αποσκευές της.

Η λήξη του τουρνουά βρήκε την ομάδα της Κηφισιάς να δέχεται σύσσωμα τα συγχαρητήρια από την ευρωπαϊκοί ομοσπονδία τόσο για την παρουσία της και το αγωνιστικό πάθος των παιχτριών της όσο και για την άψογη αθλητική της συμπεριφορά!

Ο προπονητής του συλλόγου Μόσχος Χρήστος δήλωσε ‘Ευχαριστώ, πολύ τις αθλήτριες του συλλόγου μας οι οποίες δούλεψαν σκληρά όλο το χρόνο για να ανταποκριθούν σε ένα τόσο δύσκολο τουρνουά αλλά και επειδή χωρίς την παραμικρή οικονομική βοήθεια από πουθενά κάλυψαν μόνες τους όλα τα έξοδα του ταξιδιού!

Τους αξίζουν πολλά μπράβο γιατί στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε έβαλαν πλάτη και στήριξαν τόσο την ομάδα της Κηφισιάς όσο και ολόκληρο το Ελληνικό Χόκεϊ.

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η αποστολή μας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη αφού δεν έχουμε κατάλληλο γήπεδο να προετοιμαστούμε σωστά ενώ το πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε ποτέ ώστε να έχουν οι αθλήτριές μας αγώνες στα χέρια τους.

Αυτό φάνηκε έντονα στις προσπάθειες των κοριτσιών μας. Για εμάς είναι ηρωίδες αφού πάλεψαν μόνες τους με τα θηρία βγάζοντας όλο τους το πάθος και την αγωνιστικότητα τους στο γήπεδο»…….δήλωσε ο Team Manager του συλλόγου Γεώργιος Βεντούρας.

«Το μέλλον ανήκει πραγματικά στα κορίτσια μας και η ημέρα που θα γυρίσουν με ευρωπαϊκό τρόπαιο δεν είναι μακριά. Ήδη έχουμε δηλώσει συμμετοχή για το επόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2015»…..δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μόσχος Δημήτριος.

Υ.Γ. Όποιος χρειαστεί οποιαδήποτε πληροφορία για την προβολή του αγώνα!!……τηλ. 697 26 23 007. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here