Πρωτοβουλία για τον Δήμο Κηφισιάς.

0
376

Το Δήμο Κηφισιάς θα θελήσει να διεκδικήσει η Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Πολιτών στις προσεχείς εκλογές, ένα ανεξάρτητο σχήμα που δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάιο και σκοπεύει να πραγματοποιήσει συνέδριο τον Σεπτέμβριο με στόχο να εκλέξει τον εκπρόσωπό του.

Η Πρωτοβουλία έχει ήδη εκδώσει δύο ανακοινώσεις κοινοποιώντας τον λόγο που δημιουργήθηκε καθώς επίσης και τις αρχές της.

Στόχος όσοι συμφωνούν να γραφτούν μέλη, ώστε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες να εκλέξουν τον αντιπρόσωπό τους. Στην πρώτη ανακοίνωση αναφέρονται οι βασικές αρχές τις οποίες υπογράφουν γύρω στους 100 συμπολίτες μας.

Οι βασικές αρχές που προτείνονται αναφέροντα στη συμφωνία των μελών ότι σέβονται το Συνταγματικό πλαίσιο και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, ότι πιστεύουν στο διάλογο και τη σύγκλιση διαφορετικών απόψεων, κάτι αναγκαίο ιδιαίτερα σε θέματα του Δήμου. 

Επίσης ότι στόχος είναι η συγκρότησης μίας ευάριθμης δημοτικής αυτό-οργάνωσης και κυρίως όταν ολοκληρωθεί, με τη συμμετοχή και τη συμβολή όλων, ένα πλήρες προγραμματικό πλαίσιο για το Δήμο Κηφισιάς, όπου τότε θα αποφασιστεί η μετεξέλιξη της οργανωτικής πρωτοβουλίας σε Δημοτική Παράταξη εν όψει επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών.

Τέλος σε περίπτωση λήψης απόφασης για συγκρότηση Δημοτικής Παράταξης, όποιος ηγηθεί του ψηφοδελτίου θα εκλεγεί δημοκρατικά με καθολική ψηφοφορία όλων των μελών της Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας.

Σύμφωνα με τη δεύτερη ανακοίνωση υπήρξε ανταπόκριση από μερίδα πολιτών οπότε προχωράνε στο δεύτερο μέρος που είναι η σύγκλιση του συνεδρίου και η εκλογή του υποψήφιου δημάρχου.

Η Πρωτοβουλία θέτει τους προβληματισμούς της για τα δημοτικά θέματα και ζητά προτάσεις επίλυσης από τους πολίτες.

Οι δύο Διακηρύξεις καλέσματα προς τους πολίτες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εφημερίδα μας Kifisia Press, καθώς επίσης και στη διεύθυνση της Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας Πολιτών:

E-mail: protovoulia.politwn.kifisias@gmail.com

FB: Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Δήμου Κηφισιάς

Για πιο άμεση ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα:

6944317632 Γεώργιος Δενδρινός
6972706532 Σίσυ Κονίδα
6945498845 Σπύρος Μπουρνάζος
6937743684 Γιώτα Καραγιάννη

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here