Πρωτοσέλιδο Ράπισμα στην Κυβέρνηση από την Καθημερινή!

0
156

Η ιστορική εφημερίδα ισοπεδώνει τον Μητσοτάκη για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο, το οποίο χαρακτηρίζει απαύγασμα διαπλοκής, φωτογραφικών διατάξεων και ρουσφετιού.

Κάνοντας μάλιστα λόγο για Νομοσχέδιο-Έκτρωμα, το οποίο συνιστά τον ορισμό της πολιτικής εξαπάτησης από τον ίδιο τον Μητσοτάκη! Ο οποίος αλλά έλεγε, και άλλα κάνει.

Η Καθημερινή

Όλα αυτά, στο Κύριο Άρθρο της εφημερίδας, λίγες ώρες μετά από την απίστευτη δήλωση του Κυριάκου ότι θα αλλάξει το σάπιο κράτος, το οποίο όμως ο ίδιος δημιούργησε.

Με τίτλο «Ένα Βιαστικό Νομοθέτημα», η Καθημερινή γράφει σχετικά στο πρωτοσέλιδο της:

«Το ούτως αποκαλούμενο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο αποτελεί ένα παράδειγμα πολύ κακής νομοθεσίας. Χωρίς καμιά σοβαρή προεργασία ή μελέτη, προωθούνται αλλαγές που αφορούν την καρδιά της προστασίας του περιβάλλοντος στον τόπο μας.

Η βιασύνη με την οποία προωθήθηκε δημιουργεί εύλογες απορίες, όπως και το γεγονός ότι πολλές διατάξεις του δίνουν την εντύπωση-ακόμα και στον πλέον καλοπροαίρετο παρατηρητή-ικανοποίησης σειράς ρουσφετιών και φωτογραφικών ρυθμίσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών πριν κερδίσει τις εκλογές, ως ένας πολιτικός που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και δίνει μεγάλη σημασία στο περιβάλλον.

Η οριστική αποστέρηση του νομοσχεδίου-εκτρώματος είναι επιβεβλημένη σε μία στιγμή που οι πολίτες θέλουν τον πρωθυπουργό να νομοθετεί και να κυβερνά χωρίς συμβιβασμούς με το χθες, πιστός σε όσα πρέσβευε ο βουλευτής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here