Πρωτοφανής Διασυρμός του Άδωνη Γεωργιάδη από τον Δημήτρη Ριζούλη.

0
259

Σε ανάρτηση του ο Δημήτρης Ριζούλης αναφέρει:

«Τους πληροφοριοδότες είναι δυνατόν να τους κάνουμε μανταλάκια στην τηλεόραση και την βουλή; Αν τους βγάλουμε στον αέρα θα ξαναβρεί η Ελλάδα πληροφοριοδότη;»…δήλωσε ο Άδωνις για τους κοριούς.

Δημήτρης Ριζούλης: Γιατί η Ελλάδα καταγράφει αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων παρά τα εμβόλια

Γιατί άραγε δεν έλεγε το ίδιο για τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis;

Νέο παραλήρημα Άδωνη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων: Τι σε νοιάζει αν ήξερε ο Πρωθυπουργός;

Με παραληρηματικούς ισχυρισμούς ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθεί να υποστηρίξει το αφήγημα του Μαξίμου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει υπό την εποπτεία του την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, δεν γνώριζε τίποτα για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Μάλιστα, αφού η χθεσινή ομολογία του νέου Διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη για παρακολουθήσεις σε πολιτικούς, τους άφησε εκτεθειμένους για άλλη μια φορά, ο Άδωνις προσπάθησε να αμυνθεί, εξαπολύοντας προσχηματική επίθεση σε δημοσιογράφο του φιλοκυβερνητικού Mega.

Στην εκπομπή τέθηκε η ερώτηση για το αν ο Πρωθυπουργός έπρεπε να είναι ενήμερος για την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, την ώρα μάλιστα που η ΕΥΠ βρίσκεται υπό την εποπτεία του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθώντας να «περάσει» εκείνα που ήθελε, υποστήριξε ότι για τις παρακολουθήσεις δεν πρέπει να ενημερώνεται και ότι είναι θέμα Eθνικής Aσφάλειας.

«Ο Πρωθυπουργός να μάθει ρωτάω εγώ. Ο Πρωθυπουργός. Ένα πρόσωπο»…σχολίασε ο Ι. Χασαπόπουλος και Άδωνις απάντησε «Και άμα το μάθει, εσύ πού το ξέρεις, τι σε νοιάζει;» είπε ο με θράσος ο Υπουργός Ανάπτυξης και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η Κυβέρνηση πρέπει να «κρυφτεί» και «να μη σπάσει το απόρρητο» είπε και συνέχισε το «ποίημα» του για τους πληροφοριοδότες.

Την ώρα που η χώρα μας έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι για το σκάνδαλο των υποκλοπών, ο  Άδωνις σαν ολιγάρχης κουνάει το δάχτυλο στους δημοσιογράφους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here