Πρωτοφανής Διασυρμός του Πορτοσάλτε απο τον Αντώνη Κανάκη για όσα είπε για το τροχαίο που σκοτώθηκε ο διανομέας ντελίβερι.

0
346

Ο Αντώνης Κανάκης πρόβαλε στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα το συγκεκριμένο απόσπασμα με τον Άρη Πορτοσάλτε που αναφερόταν στον θάνατο του διανομέα ντελίβερι και έκανε λόγο για έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης από πλευράς του δημοσιογράφου.

Να θυμησουμε πως ο Πορτοσάλτε είχε πει για το τροχαίο που είχε στοιχήσει τη ζωη στον άτυχο ντελιβερα: Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον….

«Ο άνθρωπος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε με κόκκινο τα φανάρια, τον άφησαν ελεύθερο. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Και από όλα αυτά, η αιχμηρή ματιά του Πορτοσάλτε που έκανε αυτό το σχόλιο»…είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και αφού προβλήθηκε το σχόλιο του Πορτοσάλτε, ο παρουσιαστής συνέχισε σε έντονο ύφος:

«Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here