Πρωτοχρονιάτικο μακελειό στην Κωνσταντινούπολη!…..

0
235

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το 2017 στην Κωνσταντινούπολη.

35 νεκροί και 40 τραυματίες ο πρώτος απολογισμός της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου

Δυο άνδρες ντυμένοι με στολές Αγίου Βασίλη μπήκαν στο night club Reina και άρχισαν να πυροβολούν το πλήθος. Αρχικά σκότωσαν έναν αστυνομικό και έναν πολίτη πριν μπουν στο κλαμπ.

Λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χώρου ακόμη μια επίθεση ήρθε να αιματοκυλήσει την Κωνσταντινούπολη. Δυο άνδρες, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, εισέβαλαν στο κλαμπ Reina στην περιοχή Μπεσίκτας και άνοιξαν πυρ κατά του πλήθους που γιόρταζε την Πρωτοχρονιά!

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για δυο νεκρούς και 20 τραυματίες αλλά ο απολογισμός που έδωσε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης είναι πολύ πιο βαρύς: 35 νεκροί και 40 τραυματίες! Αυτό δήλωσε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν, που έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση.

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης είπε πως αρχικά οι δράστες σκότωσαν έναν αστυνομικό που στεκόταν στην είσοδο του κλαμπ και στη συνέχεια πέρασαν στο εσωτερικό και άρχισαν να πυροβολούν το πλήθος.

Σύμφωνα με το NTV, οι δράστες ήταν δυο και ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες. Υπάρχουν όμως και αναφορές που μιλούν για έναν δράστη. 

Το παρακάτω βίντεο είναι από τη στιγμή της επίθεσης. Διακρίνονται κάποιες από τις ριπές που “θέρισαν” αθώο κόσμο……

{videobox}IJr-1qtLY3k{/videobox}

Υ.Γ. Στους 39 οι νεκροί στην Κωνσταντινούπολη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here