Πρόγραμμα για ανέργους Δημότες της Κηφισιάς!

0
234

Σε ευρωπαϊκά προγράμματα που θα βοηθήσουν άνεργους Δημότες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης εντάσσεται ο Δήμος Κηφισιάς.

Στο πλαίσιο των Τοπικών Συμφώνων Απασχόλησης η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ», πρόκειται να προσφέρει μέσω προγράμματος συνολικού ύψους 390.000 ευρώ, κοινωφελές έργο.

Στην σύμπραξη συντονιστής είναι ο «Μένανδρος ΑΕ» του Δήμου Κηφισιάς με ποσοστό έμμεσων δαπανών 20% και ποσό προϋπολογισμού τουλάχιστον 51.000 ευρώ.

Τελικώς, ο «Μένανδρος ΑΕ» δεν θα αποχωρήσει όπως αρχικά είχε αποφασιστεί από την προηγούμενη Διοίκηση της στα τέλη Ιουλίου 2014.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος με αριθμό 18 που αφορούσε την εξουσιοδότηση και αντικατάσταση εκπροσώπων του Δήμου Κηφισιάς στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ», το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου 2014 ασχολήθηκε διεξοδικά με την αποχώρηση του «Μέναδρου Α.Ε.» από το εν λόγω πρόγραμμα συνολικού ύψους 390.000 ευρώ, το οποίο αφορούσε κοινωφελές έργο προς όφελος άνεργων δημοτών.

Το πρόγραμμα είχε αναλάβει η εταιρεία του Δήμου «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.», η οποία είχε και το συντονισμό του προγράμματος και με την αποχώρηση του Δήμου Κηφισιάς από τη δράση, η νέα Δημοτική Αρχή αναφέρει ότι κινδυνεύουν να χαθούν 51.000 ευρώ.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Θωμάκος η εν λόγω πρόθεση αποχώρησης από το πρόγραμμα έγινε από τον «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.» ένα μήνα πριν την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here