Πρόωρες εκλογές: Fake News ή Τρομοκρατία κατά της λειτουργίας των θεσμών;

0
461

Ο Κώστας Σημίτης ζητά πρόωρες εκλογές, μόλις έγινε γνωστή η παραίτηση της κυρίας Ράικου…….

Για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση ζήσαμε αυτό το μαζικό μύθευμα το οποίο ξεκίνησε από την άνοιξη του 2016 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Την φημολογία για πρόωρες εκλογές! Η οποία ερχόταν πακέτο μαζί με τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που έδειχναν και δείχνουν το Μητσοτάκη αυτοδύναμο.

Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση αυτό το αίσχος διασποράς ψευδών ειδήσεων. Μήνα παρά μήνα εδώ και τρία χρόνια, κάποιος πολιτικός, δημοσιογράφος, η εκδοτικό συγκρότημα «διαβεβαιώνει» ότι τον επόμενο μήνα θα έχουμε πρόωρες εκλογές.

Γιατί συνεχίζουν να το κάνουν; Δεν φοβούνται την ξεφτίλα; Δεν φοβούνται την οργή των πολιτών για την εξαπάτηση που τους κάνουν;

Είναι δυνατόν να υπάρχει πολιτικός που να έχει προβλέψει οκτώ διαφορετικές φορές (!!) πρόωρες εκλογές και να μην έχει πέσει μέσα ούτε μια; Και να έχει το θράσος να συνεχίζει;

Η εξήγηση λοιπόν είναι μία. Η επίκληση πρόωρων εκλογών έχει ως μοναδικό στόχο να παγώσει την λειτουργία των θεσμών και ιδιαίτερα της δικαιοσύνης.

Ζήσαμε στο παρελθόν μέλη του κόμματος Μητσοτάκη αλλά και τον ίδιο τον Μητσοτάκη να φτάνουν στο σημείο να απειλούν από το βήμα της Βουλής ακόμα και δικαστές, να συκοφαντούν έντιμους εισαγγελείς και ανακριτικούς λειτουργούς, προκειμένου να τους τρομοκρατήσουν και να μην κάνουν τη δουλειά τους.

Εκεί έρχεται και το φάντασμα των πρόωρων εκλογών ως δαμόκλειος σπάθη, για να πει στους «τολμηρούς» ότι «Προσέξτε γιατί ερχόμαστε και θα δείτε τι θα πάθετε».

Μιλάμε λοιπόν για μία περίπτωση πολιτικής τρομοκρατίας που όμοια της δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος. Φυσικά, κριτής των πάντων είναι ο ελληνικός λαός. Ο οποίος όταν γίνουν στα αλήθεια εκλογές, θα επιλέξει εάν θα είναι πρόβατο ή τιμωρός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here