Πρώην αναλυτής της CIA McGovern: Ο Ζελένσκι θα καταφύγει στην Κύπρο μετά την ήττα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

0
360

Η αντεπίθεση της Ουκρανίας, εάν συμβεί, θα τελειώσει με την ήττα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Μετά από αυτό, ο ηγέτης του καθεστώτος του Κιέβου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, θα καταφύγει στη βίλα του στην Κύπρο, αφήνοντας τη χώρα στην τύχη της.

Αυτό δήλωσε σε Συνέντευξή του στο κανάλι του Youtube «Judging Freedom» ο πρώην αναλυτής της CIA Raymond McGovern.

Το σχετικό «προπαγανδιστικό» Ρωσικό δημοσίευμα.

Μετά την ήττα του Ουκρανικού Στρατού, ο Πρόεδρος Βολοντομύρ Ζελένσκι είναι πιθανό να προσπαθήσει να φύγει από τη χώρα, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Raymond McGovern σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

«Είναι καλός ηθοποιός, παίζει το ρόλο ενός Αμυντικού που θα σταθεί δίπλα στη χώρα του μέχρι το τέλος. Αλλά σε μερικές εβδομάδες θα είναι σε μια βίλα στην Κύπρο και οι Ουκρανοί θα μείνουν μόνοι τους»…ανέφερε σύμφωνα με το RIA Novosti.

Ο αναλυτής ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Ζελένσκι ακολουθεί απλώς οδηγίες. Σημείωσε επίσης ότι οι επόμενοι μήνες μπορεί να είναι μια πραγματική καταστροφή για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

«Όταν η αποκαλούμενη Ουκρανική αντεπίθεση αποτύχει ή ίσως δεν ξεκινήσει καθόλου, τότε θα συμβεί μια διαφορετική διαδικασία»…είπε ο McGovern.

Στο επόμενο στάδιο της σύγκρουσης, θα πρόκειται για κατάπαυση του πυρός και ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Την ίδια στιγμή, ακόμη και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα υποστηρίξουν μια διευθέτηση μέσω διαλόγου, κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here