Πρώτη παρουσία-γνωριμίας του Γενικού Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ στην Κηφισιά.

0
843

Η Δημοτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής  πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εκδήλωση στο Δημαρχείο  Κηφισιάς, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018. Περίπου 230 άτομα, από όλα τα Βόρεια Προάστια, συγκεντρώθηκαν στο Πολιτιστικό  Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς.

Πολλοί φίλοι και οπαδοί του κινήματος  αλλά και τοπικοί παράγοντες άλλων παρατάξεων παρακολούθησαν την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος  μίλησε στην  αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κηφισιάς.

Ο νεαρός Γραμματέας κέρδισε από την αρχή τις εντυπώσεις  γιατί η παρουσίαση ξεκίνησε στην ώρα της και ήταν σύντομη!  Προσπάθησε  να έχει νόημα και να λύσει απορίες  για τη στάση του κόμματος στις ερχόμενες εκλογές αλλά και για τη σημερινή πολιτική κατάσταση.

Ο κ. Χριστοδουλάκης  αναφέρθηκε  και  στην καθολική  «εκστρατεία»  σπίλωσης κλασικών στελεχών του κινήματος, του πρώην ΠΑΣΟΚ, μην αφήνοντας απέξω ούτε τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη!!

Τον προσκεκλημένο Γενικό Γραμματέα υποδέχτηκαν από τη συντονιστική επιτροπή η Γιώτα Καραγιάννη ενώ υπήρξε παρέμβαση χαιρετισμός και εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν εν ενεργεία βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο τέως Δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Αλέξης Μακρής, καθώς και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρότι δεν ανήκουν πολιτικά σε αυτό τον χώρο.

Αξιοπερίεργο είναι ότι δεν εντοπίσαμε Υποψήφιους  που θα περιμέναμε να δούμε στη συγκέντρωση,  οι οποίοι ιδεολογικά μάλιστα  πρόσκεινται στο χώρο. Επίσης αισθητή ήταν η απουσία της Υποψηφίας  Δημάρχου κ. Σ. Πατρινού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here