«Πρώτο Θέμα» με FAKEnews – Κατηγόρησε Δημόσιο Νοσοκομείο για ασθενή που νοσηλευόταν σε Ιδιωτικό.

0
243

Εθισμένοι στο ψέμα: FAKE είδηση για το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ξεπερνάει κάθε όριο η ευκολία με την οποία το Πρώτο Θέμα, στην προσπάθειά του να απαξιώσει και να συκοφαντήσει τα δημόσια νοσοκομεία, δημοσιεύει ψευδείς πληροφορίες.

Το «Πρώτο Θέμα», στις 22/12/2017, δημοσίευσε για τον ψυχιατρικό ασθενή που σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε στην Ξάνθη:

«Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη ότι νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Αλεξανδρούπολης απ’ όπου βγήκε με τριήμερη άδεια».

Η πληροφορία αυτή είναι ψευδής, διότι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Π.Γ. Νοσοκομείου Έβρου, κ. Δημήτριος Αδαμίδης, ο συγκεκριμένος ασθενής δεν νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά σε ιδιωτική κλινική άλλου νομού της Βόρειας Ελλάδας, απ’ όπου και πήρε τριήμερη άδεια!

«Εκείνο που είναι πραγματικά συγκλονιστικό είναι η ευκολία με την οποία το «Πρώτο Θέμα», στην προσπάθειά του να απαξιώσει και να συκοφαντήσει τα δημόσια νοσοκομεία δημοσιεύει ψευδείς πληροφορίες χωρίς να τις διασταυρώσει από τα επίσημα στοιχεία του νοσοκομείου», τονίζει ο κ. Αδαμίδης απαιτώντας την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και επιφυλασσόμενος για την άσκηση ενδίκων μέσων.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here