Πόστο στην ΕΥΠ αναλαμβάνει η εισαγγελέας του «Noor 1»-Ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι με την πολύκροτη υπόθεση.

0
530

Στην…ΕΥΠ μεταπηδά η – μέχρι πρότινος – εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά Βασιλική Βλάχου, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση του δεξαμενόπλοιου «Noor 1», στα αμπάρια του οποίου είχαν εντοπιστεί 2,1 τόνοι ηρωίνη.

Η 56χρονη εισαγγελική λειτουργός της δευτεροβάθμιας δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη, τοποθετήθηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, υπό την προεδρία του προέδρου του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδη και με τη συμμετοχή του εισαγγελέα του Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου Βασίλη Πλιώτα, επόπτρια της ΕΥΠ, προκειμένου να ελέγχει τη νομιμότητα των ειδικών επιχειρησιακών δράσεών της.

Η απόφαση για την τοποθέτησή της στην εν λόγω θέση, λήφθηκε με οριακή πλειοψηφία 6-5, ενώ γεννά ερωτήματα αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην ακροαματική διαδικασία του «Nοοr 1», που βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων υπεράσπισης.

Νομικές πηγές υποστηρίζουν πως τη θέση της στην έδρα θα καλύψει, όπως προβλέπεται, ο αντικαταστάτης της εισαγγελέως, ωστόσο η νέα αυτή ανατροπή προκαλεί, αναπόφευκτα, προβληματισμό…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here