Πολάκης: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι Τσιόδρα-Με αλχημείες ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει».

0
261

Σφοδρή επίθεση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, για τα όσα ανέφερε χθες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Ο Σ. Τσιόδρας υποστήριξε ότι τα εμβόλια έσωσαν 8.400 περίπου ανθρώπους, κάτι που προκάλεσε την «έκρηξη» του Π. Πολάκη ο οποίος υποστήριξε ότι ο καθηγητής «θα έπρεπε να ντρέπεται» γι’ αυτά που είπε.

Παράλληλα ο Π. Πολάκης στάθηκε και στ’ ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει φέρει μονοκλωνικά αντισώματα, αλλά και στ’ ότι δεν υπήρχαν αρκετές ΜΕΘ για να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιάδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωνοϊό!!

Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτώσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιάδες!!

ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!

Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!

Αυτό το ξέρεις καλά! Όπως ξέρεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον  μήνες είμαστε  ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τρίτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης!! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν.

Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!

Αλλά δεν φταις εσύ…άλλοι φταίνε…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here