ΠOIOI Υποδαυλίζουν την Διαιώνιση του πολέμου στην Ουκρανία;

0
218

Η Τουρκικής καταγωγής υψηλόβαθμη του Αμερικάνικου Υπουργείου Εξωτερικών Naz Durakoglu.

Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν με τίποτα να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Διότι απλούστατα κερδίσουν δισεκατομμύρια από το αίμα αθώων, ή παίρνουν πολιτικά ανταλλάγματα από τις σφαγές.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, πρέπει να συνεχιστεί «πάση θυσία» και με κάθε τρόπο. Διαφορετικά, ο αποτυχημένος πρόεδρος Μπάϊντεν και οι Δημοκρατικοί, θα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Η Τουρκία παίζει χωρίς αντίπαλο στις ΗΠΑ

– H υφυπουργός Εξωτερικών ΗΠΑ Victoria Nuland (γνωστή από την «δράση» της την περασμένη δεκαετία, στην Ουκρανία μαζί με τον ανθύπατο Πάϊατ) ξεκαθάρισε στην Λευκωσία ότι ο αγωγός East Med είναι ασύμφορος, άρα η απόφαση ΗΠΑ για να μην γίνει, είναι οριστική!…

– O «ανθύπατος» πρέσβης Πάϊαττ, ζητά παραχωρήσεις και τις παίρνει, κοροϊδεύει και μοιράζει «κουτόχορτο» στην Αθήνα, χωρίς αντιδράσεις.

– Το Στέητ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από το Κογκρέσο 17 Μαρτίου ’22, να εγκριθεί η αγορά 40 F-16 από την Τουρκία, μαζί και η αναβάθμιση 80 μαχητικών (δεν γνωρίζαμε το γεγονός, το αποκάλυψε το Reuters 6 Απρ. ’22). H επιστολή υπογράφεται από την Τουρκικής καταγωγής υψηλόβαθμη του Αμερικάνικου Υπουργείου Εξωτερικών Naz Durakoglu. Το άρθρο στο Reuters υπογράφεται από την τουρκικής καταγωγής Humeyra Pamuk. Το ερώτημα: Η επιστολή στάλθηκε 17 Μαρτίου. ΓΙΑΤΙ την αγνοούσε ή την «έκρυβε» η Ελληνική πλευρά;;;

– «Παράγοντες» και ξεπουλημένα ΜΜΕ, μαζί και δημοσιογράφοι «υπηρέτες» συμφερόντων και «Υπηρεσιών», μας έλεγαν πόσο φιλέλληνας είναι ο Μπάϊντεν. Τώρα τρώμε την μία σφαλιάρα μετά την άλλη, με την φιλοτουρκική πολιτική των ΗΠΑ, όπως εκφράζεται από τον πρόεδρο και την κάθε Ντούλαντ. Το «Kalami.net»  είχε έγκαιρα ενημερώσει (από τέλη 2021) ότι οι ΗΠΑ «παραμυθιάζουν» την Ελλάδα και αργά αλλά σταθερά, πάνε με Τουρκία...Οι δε άσχετοι, δουλοπρεπείς  Έλληνες πολιτικοί, στην «κοσμάρα» τους.

– Ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, με μία εντυπωσιακή δουλοπρέπεια, κατάστρεψε τις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας, για να γίνει αρεστός στην Ουάσιγκτον, ώστε να εξασφαλίσει πρόσκληση για επίσκεψη στον Λευκό Οίκο, για φωτογραφίες, με στόχο τον «εντυπωσιασμό ιθαγενών», στην Ελλάδα.

– Η Τουρκία, παίζει σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμα και ως «μεσολαβητής» Ρωσίας- Ουκρανίας. Η Ελλάδα παίζει σε Αθήνα και περίχωρα.

– «Αναρωτιούνται» διάφοροι γιατί η στροφή ΗΠΑ υπέρ Τουρκίας, όταν η Ελλάδα έδωσε στην Ουάσιγκτον, ότι της ζητήθηκε. Πολύ απλό: Η Ελλάδα δεν ζήτησε ανταλλάγματα. Αποδείχτηκε ΜΗ σοβαρή  και «δεδομένη».

Η γελοιότητα Ελληνικών Ομογενειακών Οργανώσεων, που «είναι μόνο για τα πανηγύρια», τα «χαζό-λόμπυι» και η εγκληματική αδιαφορία των ξεπουλημένων Ελληνικών Κυβερνήσεων, μας οδήγησαν σε αυτά τα «μαύρα χάλια».

Πηγή: Kalami.net

Υ.Γ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! Γραφείο στην Ουγγαρία έχει ανοίξει το ψευδοκράτος!

Αλήθεια γνωρίζει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών πως το ψευδοκράτος έχει ανοίξει ένα «διπλωματικό» γραφείο στη Βουδαπέστη επί της οδού των πρεσβειών;;;

Εάν ναι, τι είδους πρωτοβουλίες έχει ήδη αναλάβει επ’ αυτού;

Υ.Γ.1. «ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ»! Φεύγει για να γλυτώσει από…

-Αν θέλεις να ακούς αλήθειες,  αυτό είναι το κανάλι…

-Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here