ΠOY είναι οι «μεγάλες επενδύσεις» που θα έκαναν οι «Κροίσοι Ομογενείς» στην Ελλάδα;;

0
364

Οι «Κροίσοι Ομογενείς» της Hellenic Ιnitiative ή Ελληνική Πρωτοβουλία, που θα έκαναν «μεγάλες επενδύσεις» στην Ελλάδα και άλλα γραφικά, στην εκδήλωση-δείπνο στις 3 Οκτωβρίου 2013 στο Μανχάταν, στην οποία συμμετείχε και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Α. Σαμαράς, έβαλαν…..φακέλους στα τραπέζια ζητώντας από τον κόσμο «να δώσει ότι έχει ευχαρίστηση» για την Ελλάδα!!

Στην εκδήλωση-δείπνο των «παπατζήδων» δήθεν «επενδυτών» και η βουλευτίνα Ηλείας της Ν.Δ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Η βουλευτίνα Ηλείας της Ν.Δ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, έστειλε και δελτίο Τύπου με τίτλο: Έπαινοι Κλίντον και Ελληνοαμερικανών για το «μικρό θαύμα της Ελλάδας»και την ηγεσία του Α. Σαμαρά!

Χρησιμοποίησαν μάλιστα ως «δόλωμα» τον Μπιλ Κλίντον – o γαμπρός του οποίου κερδοσκοπεί εις βάρος της Ελλάδας και το Ίδρυμα Κλίντον το οποίου κατηγορείται για οικονομικές και άλλες ατασθαλίες – για να τραβήξουν κόσμο στην εκδήλωση αυτή στο Μανχάταν με τιμή εισόδου από 500 ίσαμε 5.000 δολάρια το άτομο!

Για 14 ολόκληρους μήνες τα ίδια και τα ίδια (δηλώσεις, τιμητικά δείπνα, συναντήσεις κλπ), αλλά ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι επενδύσεις; Τώρα «ξέχασαν» τις επενδύσεις και μιλάνε για….φιλανθρωπία!

Οι «Ομογενείς Κροίσοι» που υπόσχονταν «βοήθεια σε αδύναμους» και «επενδύσεις» στην Ελλάδα, κάνουν μόνο μεγαλοπρεπή…….δείπνα στην Νέα Υόρκη.

Με τα χρήματα που μαζεύουν σε δείπνα και από…προσφορές θα βοηθήσουν άπορους στην Ελλάδα, οι… «Κροίσοι»; Γιατί δεν διαθέτουν κάποια ποσά από τα δικά τους; Με τα χρήματα άλλων πουλάνε εκδούλευση;

Από αριστερά οι επενδυτές «σωτήρες»: Α. Λιβέρης, Ντ. Μητρόπουλος, Γ. Στάμας, Γ. Σακελλάρης, Γ. Κάλαμος, Γ. Λογοθέτης και ο…..«σύμβουλός» τους  Αλεξ. Καρλούτσος. Λείπουν, Γ. Κατσιματίδης και 2-3 άλλοι.

Πουλάτε ψεύτικες ελπίδες στους απελπισμένους 'Έλληνες για δήθεν «μεγάλες επενδύσεις», για να κάνετε «φιγούρες» και διασύρετε τον απόδημο Ελληνισμό.

Παίζετε με τον πόνο της εξαθλιωμένης Ελλάδας και του λαού της. Nτροπή και στα ελληνικά ΜΜΕ, που προβάλουν τους «παπατζήδες», παραπληροφορώντας τους Έλληνες, μέσα κι έξω από την Ελλάδα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here