Ρίτα Γουίλσον: Τι ζήτησε από τον Τομ Χανκς, σε περίπτωση που πεθάνει πρώτη.

0
583

Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Ρίτα Γουίλσον, η ηθοποιός, τραγουδίστρια, παραγωγός και σύζυγος του Τομ Χανκς.

Μετά από την περιπέτεια που πέρασε μαζί με τον Χανκς, όταν και οι δύο κόλλησαν κορωνοϊό στην Αυστραλία όπου βρίσκονταν για δουλειά, και μετά από αρκετή ταλαιπωρία είναι και οι δύο καλά και έχουν επιστρέψει στο Λος Άντζελες.

Σε τηλεοπτική συνέντευξή της που ήταν μαγνητοσκοπημένη και προβλήθηκε την Τρίτη, η Γουίλσον αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ήρθε αντιμέτωπη με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ήταν ακριβώς πέντε χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015 όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η Γουίλσον είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, και είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, η Γουίλσον έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη για το τι είχε ζητήσει από τον Χανκς, εκείνη την περίοδο που είχε φοβηθεί πολύ για τη ζωή της.

Η Ρίτα εξομολογήθηκε ότι τότε είχαν κάνει πολύ σοβαρές συζητήσεις με τον Χανκς, για το πώς εκείνη θα ήθελε ο ίδιος και τα παιδιά τους να χειριστούν τον θάνατό της. Και αποκάλυψε ότι του είχε ζητήσει δύο πράγματα.

«Του είπα, αν συμβεί κάτι και φύγω πριν από σένα, απλά θέλω να ξέρεις ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που θα ήθελα να κάνεις. Το ένα είναι ότι θέλω να είσαι πολύ λυπημένος για πολύ καιρό», είπε η Ρίτα προς το κοινό χαμογελώντας.

«Το δεύτερο ήταν ότι ήθελα ένα πάρτι. Ήθελα να κάνουν μια γιορτή για μένα με χορό και τραγούδι και ανθρώπους να λένε λένε ιστορίες και να είναι σαν πάρτι», πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here