Ραγδαίες εξελίξεις στην Αμερική – συνελήφθη τούρκος λομπίστας καταζητείται άλλος ένας!

0
714

Για πρώτη φορά στην Αμερική συλλαμβάνεται με βαρύτατες κατηγορίες μάλιστα, τούρκος ο οποίος φέρεται να προσπαθούσε με χρηματισμό και χορηγίες να επηρεάσει αποφάσεις της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής υπέρ της Τουρκίας o Bijan Kian,, αλλά τα ελληνικά μέσα δεν το θεωρούν «ενδιαφέρουσα είδηση».

Συνελήφθη σε μία αστραπιαία επιχείρηση του FBI, ενώ ο τούρκος επιχειρηματίας Ekim Alptekin καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Στην φωτογραφία, ο Bijan Kian. Έδινε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ακόμα και στον στρατηγό Φλυν προκειμένου να προωθήσει τα τούρκικα συμφέροντα.

Τα στοιχεία παραδόθηκαν από τον πρώην συνεργάτη του προέδρου Τραμπ τον στρατηγό Φλυνν, ο οποίος φέρεται να είχε λάβει χρήματα από τους τούρκους για να επηρεάσει την αμερικανική κυβέρνηση τόσο στο θέμα των Κούρδων όσο και στην έκδοση του ιμάμη Γκιουλέν.

Η αμερικανική δικαιοσύνη συνέλαβε έναν κορυφαίο τούρκο λομπίστα και εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για άλλον έναν τούρκο επιχειρηματία με την κατηγορία ότι λάδωναν αμερικανούς πολιτικούς προκειμένου να υπηρετήσουν τα τούρκικα συμφέροντα.

Και δεν μιλάμε για οποιαδήποτε συμφέροντα, αλλά πολύ συγκεκριμένα, την αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής απέναντι στους Κούρδους και την απέλαση του Γκιουλέν στην Τουρκία!  Μιλάμε δηλαδή για κορυφαία θέματα της παγκόσμιας πολιτικής προς όφελος των τούρκων.

Η υπόθεση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί είναι βέβαιον ότι η Τουρκία χρηματίζει διαχρονικά πολλούς αμερικανούς πολιτικούς. Ίσως ελήφθη η πολιτική απόφαση να ξετυλιχτεί οριστικά το κουβάρι.

Και όμως, πάρα αυτή την κοσμογονική εξέλιξη που δικαιώνει εν πολλοίς την Ελλάδα, άκρα του τάφου σιωπή!……

Υ.Γ. Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ δικαιώνουν απόλυτα τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Τουρκία μοιράζει αφειδώς χρήμα σε δυτικούς πολιτικούς για να προωθεί τα συμφέροντα της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here