«Ρουκέτες» Γεροτζιάφα! «Διέλυσαν το κράτος Πρόνοιας! Άμεση επίταξη μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων χωρίς αποζημίωση».

0
276

Ο καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική σχολή της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, «απασφάλισε»!

Την άμεση, μαζική επίταση των μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων της χώρας και μάλιστα χωρίς αποζημίωση, προτείνει ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σφοδρό κύμα της πανδημίας που έχει οδηγήσει σε συνθήκες «πολέμου» τα δημόσια νοσοκομεία.

Ο καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική σχολή της Σορβόννης, πρότεινε ακόμα, μετά την επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων να υπάρξει κεντρικός σχεδιασμός στην κατανομή των ασθενών και στη διαχείρισή τους.

Όπως είπε μιλώντας στο Kontra Channel και την Αναστασία Γιάμαλη, στη χώρα μας έχει διαλυθεί το κοινωνικό κράτος πρόνοιας και επί της ουσίας έχει καταργηθεί το βασικό συνταγματικό δικαίωμα να έχουν οι πολίτες ίση πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη.

Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας παράλληλα πρότεινε την άμεση μείωση του αριθμού των μαθητών στις σχολικές αίθουσες ενώ όσον αφορά τον συνωστισμό στα ΜΜΜ, πρότεινε την επίταξη στρατιωτικών δυνάμεων για να βοηθήσουν στη μεταφορά των πολιτών προκειμένου να ανακουφιστούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική σχολή της Σορβόννης, επεσήμανε ότι για τις επόμενες 15 ημέρες τα νοσοκομεία θα είναι σε «ασφυξία» και υπογράμμισε ότι τα μέτρα θα πρέπει να ληφθούν άμεσα προκειμένου να αποφευχθεί lockdown τα Χριστούγεννα.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο συμβουλευτικό όργανο που συνέστησε ο Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή η πρόσκληση να συμμετάσχει ενώ επεσήμανε ότι είναι άλλος ο ρόλος των θεσμικών οργάνων ενός κόμματος και άλλος ο ρόλος των επιστημόνων που συμμετέχουν στο think tank του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως με τον τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθό, μιλάει εδώ και 18 μήνες μέρα παρά μέρα για την πανδημία.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here