ΣΑΛΟΣ με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Kontra24 για τον Γεραπετρίτη.

0
315

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε ότι με τις «ευλογίες» του Γιώργου Γεραπετρίτη είχε δώσει το παρών στις 15 Ιουλίου του 2020 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πρόσφυγες!…στην πρώτη του Συνέντευξη…μετά το κόψιμό του από όλα τα ΜΜΕ του Μητσοτάκη.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και νυν ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη είπε ότι:

«Ο Γιώργος Γεραπετρίτης στις 15 Ιουλίου του 2020 τον προέτρεψε να πάει στη συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας ενάντια στους πρόσφυγες, στην οποία συμμετείχε και ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης».

Διαψεύδει τον Οικονόμου ο Μπογδάνος:  Ή έχει κακή πληροφόρηση ή εσκεμμένα ψεύδεται.

Διαψεύδει Οικονόμου ο Μπογδάνος: «Ή έχει κακή πληροφόρηση ή εσκεμμένα ψεύδεται» - Documento

Ηχηρή απάντηση δίνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη διάψευση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σχετικά με όσα αποκάλυψε για την έγκριση του Γιώργου Γεραπετρίτη αναφορικά με την παρουσία του στην κινητοποίηση που συμμετείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Ή έχει κακή πληροφόρηση και ο συντονισμός στο Μέγαρο Μαξίμου τον προδίδει ή συνειδητά και εσκεμμένα ψεύδεται» δηλώνει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στο «documentonews.gr».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Γιάννης Οικονόμου διέψευσε όσα είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής στον «αέρα» του «Κontra24».

«Δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό» υποστήριξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας πως «Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Από το Σύνταγμα οι βουλευτές είναι ελεύθεροι και υπεύθυνοι να αποφασίζουν πού πάνε, τι λένε και τι κάνουν».

Το «documentonews.gr» επικοινώνησε με τον κ. Μπογδάνο, ο οποίος δίνει την εξής απάντηση στον κ. Οικονόμου:

«Καλώ το Μέγαρο Μαξίμου να βγάλει το υλικό από τις κάμερες και να δείξει την ατζέντα του κυρίου υπουργού Επικρατείας. Εγώ έχω τα μηνύματα που αποδεικνύουν ότι στις 16:30 είχα ραντεβού με τον κύριο Γεραπετρίτη επί τούτου. Ή έχει κακή πληροφόρηση ο κ. Οικονόμου και ο συντονισμός στο Μέγαρο Μαξίμου τον προδίδει ή συνειδητά και εσκεμμένα ψεύδεται. Δεν θέλω να πιστέψω το δεύτερο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here