ΣΑΛΟΣ μέσα στη νύχτα με το Επικό Σχόλιο της Αναστασίας Γιάμαλη για το αποτέλεσμα των Εκλογών, στον αέρα του KONTRA24.

0
751

Διαβάστε το πρώτο σχόλιο από την Αναστασία Γιάμαλη στο facebook:

Ο κόσμος που αυτό-προσδιορίζεται ως Προοδευτικός, ως Αριστερός δεν πανηγυρίζει σήμερα. Το αποτέλεσμα των εκλογών μοιάζει να μην αφήνει χαραμάδα αισιοδοξίας.

Το μοντέλο «Καλός Μάνατζερ» θριάμβευσε υποβοηθούμενο από ένα ικανότατο Επικοινωνιακό Επιτελείο που από τη μία έπαιζε «μπαμπούλες» κι από την άλλη υποσχόταν «σταθερότητα». Το πόσο αυτή η «Σταθερότητα» αφορά τους πολλούς, το δείχνουν τα στοιχεία (Ο.Ο.Σ.Α, ΕΛΣΤΑΤ, Eurostat, IΝΕ ΓΣΕΕ, ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

Το «όραμα» της Σταθερότητας όμως, αποδεικνύεται ότι έπεισε τη Συντριπτική Πλειοψηφία να βάλει πίσω της και την Πραγματική ζωή, και τις υποκλοπές, και τα Τέμπη, και την αστυνομική αυθαιρεσία, και την άνοδο της μαφιόζικης εγκληματικότητας, και την αποσάρθρωση του ΕΣΥ, και τις καταγγελλόμενες «μπίζνες» και τους πλειστηριασμούς.

Αλίμονο αν φεύγαμε από τη χώρα κάθε φορά που δεν μας αρέσει η κατάσταση.

Αλίμονο αν αφήναμε τη διεκδίκηση μόνο στα χέρια των ισχυρών ή των νικητών.

Η αισιοδοξία δεν είναι χαρακτηριστικό της συντήρησης. Είναι χαρακτηριστικό εκείνων που πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει ακόμα και όταν κανένας δεν το πιστεύει. Είναι χαρακτηριστικό της προόδου. Γι αυτό, ότι και αν μοιάζει σήμερα το σήμερα, αύριο είναι μια άλλη μέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here