ΣΑΛΟΣ μέσα στη νύχτα με όσα είπε ο Γιώργος Κύρτσος στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη για τον Άδωνη Γεωργιάδη: Τα έχει χαμένα!

0
164

Ο Γεωργιάδης τα έχει χαμένα, σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και μπαίνει σε μια μαύρη τρύπα.

Βγαίνει μέρα πάρα μέρα στο ΣΚΑΙ, μιλάει μισή ώρα με κάποιον που δεν του φέρνει καμία αντίρρηση και νομίζει ότι έτσι γοητεύει την ευρύτερη κοινή γνώμη, θα τραβάει τα μαλλιά του σε λίγο διότι ο Μητσοτάκης έφτασε να χρεώσει σε μένα τον διασυρμό με την Novartis που υφίσταται δηλαδή ότι εγώ διασύρω την χώρα, σκεφτείτε τι έχει να χρεώσει στον Γεωργιάδη όταν θα καταλάβει ο κόσμος ότι τα νοικοκυριά  δεν τα βγάζουν πέρα.

Σφοδρό χτύπημα από τον Κύρτσο στο ιερό τοτέμ του Μαξίμου.

Έδειξε τον ανιψιό Δημητριάδη, Γεραπετρίτη και Σκέρτσο ως τους ανθρώπους που διοικούν στο παρασκήνιο την Ελλάδα και μοιράζουν τις δουλειές.

Γιώργος Κύρτσος για Άδωνη Γεωργιάδη: Ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τους καταναλωτές-Τα έχει χαμένα.

Γιώργος Κύρτσος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Επέλεξε το χειρότερο λόγο να με διαγράψει.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Κύρτσος διαγράφηκε:

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Κύρτσος, ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με εντολή από τους ψηφοφόρους να προωθεί τις Ελληνικές θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο, με τις αναρτήσεις του κάνει εντελώς το αντίθετο.

Δυσφημεί διεθνώς τη χώρα αμφισβητώντας την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης και συγκρίνοντας την Ελλάδα με κράτη που παραβιάζουν τους κανόνες του κράτους δικαίου. Με τη στάση του προσβάλλει όλους εκείνους που τον εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπεί.

Μέχρι σήμερα έγινε ανεκτή η όποια κριτική του στην κυβέρνηση, ακόμη κι αν ξεπερνούσε τα όρια. Ανοχή όμως στη δυσφήμιση της χώρας δεν μπορεί να υπάρξει.

Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόστηκε το άρθρο 5 §1.2 σύμφωνα με το οποίο η απώλεια της ιδιότητας του μέλους επέρχεται:

«Με την αυτόβουλη απομάκρυνσή του από το κόμμα, η οποία εκδηλώνεται με λόγο ή πράξη και προκύπτει κατάδηλα, ενδεικτικά με την εγγραφή του σε άλλο πολιτικό κόμμα, ή με δημόσιες εκδηλώσεις του που αντιστρατεύονται έντονα τις ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του κόμματος ή προωθούν το ρατσισμό, το μίσος και τη βία ή αμφισβητούν το κράτος δικαίου και το δημοκρατικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα της χώρας. Η διαπίστωση της συνδρομής των παραπάνω γίνεται με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here