ΧΑΜΟΣ με αυτό που είπε ο Στράτος Σιμόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στον αέρα του KONTRA 24.

0
330

Ο Στράτος Σιμόπουλος (ΝΔ) στην προσπάθεια του επιμόνως να δικαιολογήσει την ακρίβεια των τελευταίων μηνών, έπεσε σε αντιφάσεις με τον ίδιο του τον εαυτό.

Το επιχείρημά του ήταν ότι η ακρίβεια (των τελευταίων μηνών) οφείλεται στον πόλεμο στην Ουκρανία λέγοντας μάλιστα «Οι τιμές είχαν πέσει πάρα πολύ και ανέβηκαν απότομα», δηλαδή ότι η ακρίβεια είναι φαινομενική, λόγω των χαμηλών προηγούμενων τιμών, για να τον διορθώσει ο κ. Λεχουρίτης, πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ), με παράδειγμα την υψηλή τιμή ακόμη και στα φασόλια, που θεωρούνται λαϊκό πιάτο, με τον κ. Σιμόπουλο να λέει ειρωνικά «Σας αρέσουν οι γίγαντες; Εμένα πολύ!»

Δεν πέρασαν 20 λεπτά εκπομπής και ο κ. Σιμόπουλος, διέψευσε τον κ. Σιμόπουλο ισχυριζόμενος ότι «Είπα εγώ την λέξη ότι έπεσαν οι τιμές στα προϊόντα;»

ΧΑΜΟΣ με όσα είπε η Αναστασία Γιάμαλη στον αέρα του Κόντρα για μεγάλο Site.

Το σχόλιο της Αναστασίας Γιάμαλη και του Σπύρου Σουρμελίδη στο Kontra24 για τα νέα μέτρα απέναντι στην ακρίβεια, στα οποία αναφέρθηκε στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και εξειδίκευσαν με ανακοινώσεις οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης προκαλώντας πολιτικές αντιδράσεις.

Όπως είπε η είδηση ήταν χαμηλότερη κι από το Instagram της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μεγάλο site.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here