ΣΑΛΟΣ με τις Υποκλοπές: Πως αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση Κύρτσου-Τέλλογλου.

0
180

Στην αποκάλυψη ότι παρακολουθούνταν ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος και ο Δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου προχωράει το Euractiv δίνοντας νέες διαστάσεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ελλάδα.

Γιώργος Κύρτσος: Θα στραφώ και εναντίων της εισαγγελέως της ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου.

Ο Γιώργος Κύρτσος ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και μέλος της ομάδας Renew Europe – στο Δελτίο Kontra News 9:30 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Έσπασε τα κοντέρ ο Γεραπετρίτης στη Βουλή!

Δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της με την ΑΔΑΕ το Μαξίμου. Αυτό κατέστη φανερό από την ομιλία στη Βουλή του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Ο Γ. Γεραπετρίτης επιτέθηκε στην ΑΔΑΕ ότι «δεν είναι κράτος εν κράτει» και μπορεί να «αυτό-προσδιορίζετει τιμητής του Συντάγματος». Αιχμές άφησε και για την Δικαιοσύνη. Η ομιλία του αποδεικνύει ότι ο εμπνευστής του δήθεν «επιτελικού κράτους», είναι ουσιαστικά «λαφυραγωγός της Δημοκρατίας»

«Επειδή μου λέτε για την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, ναι, να πράξει το έργο της. Όμως θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μια συντεταγμένη πολιτεία»είπε ο Γ. Γεραπετρίτης και συνέχισε:

«Οι ανεξάρτητες αρχές δεν είναι κράτος εν κράτει. Η Βουλή νομοθετεί, η Κυβέρνηση εφαρμόζει, η ανεξάρτητη αρχή ελέγχει και η δικαιοσύνη κρίνει και ερμηνεύει τους νόμους. Κανείς δεν μπορεί να αυτό-προσδιοριστεί τιμητής του Συντάγματος, όταν υπάρχει συντεταγμένη πολιτεία που κατανέμει τους συνταγματικούς ρόλους».

Αναφερόμενος στην Δικαιοσύνη σημείωσε ότι:

«Oι Παράνομες διαρροές και οι δημοσιοποιήσεις-οι οποίες είναι προφανές ότι έχουν ληφθεί με τρόπο που εκ-φεύγει του νόμου-δεν είναι υπηρεσίες της Δικαιοσύνης. Και είναι αδιανόητο υλικό, το οποίο μπορεί να είναι ευαίσθητο, να βρίσκεται με άγνωστο τρόπο στα χέρια είτε τα δικά σας είτε βραχιόνων δικών σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here