Σαρλότ Καζιράγκι: Στα χνάρια της μητέρας και του παππού της η καλλονή του Μονακό.

0
388

Όταν την κοιτάζεις, καταλαβαίνεις πραγματικά τι μπορεί να φτιάξει ο Δημιουργός όταν έχει κέφια. Ο λόγος για την Σαρλότ Καζιράγκι, την καλλονή κόρη της πριγκίπισσας του Μονακό και του Αννόβερο Καρολίνας.

Όμως και η παροιμία πως «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» επαληθεύεται, επίσης, γιατί και η Καρολίνα όταν ήταν μικρή ήταν μια κούκλα, που της μοιάζει εκπληκτικά η Σαρλότ. 

Η Σαρλότ με τον Γκαντ στο χορό των ρόδων.

Φαίνεται όμως πως η Σαρλότ δεν έμοιασε μόνον εμφανησιακά στη μητέρα της, αλλά και στο χαρακτήρα. Αλλά και στον παππού της αφού από όλες τις εστεμμένες διάλεξε για βασίλισσα της καρδιάς του την όμορφη ηθοποιό Γκρέις Κέλλυ. 

Η πριγκίπισσα Καρολίνα – Λουίζ – Μαργκερίτ, η πρωτότοκη του πρίγκιπα Ρενιέ Γκριμάλντι και της Γκρέις Κέλλυ, γεννημένη στις 23 Ιανουαρίου του 1957 ήταν ατίθαση στους έρωτές της . Έτσι δεν δίστασε στα 21 της να παντρευτεί τον κατά πολύ μεγαλύτερό της επιχειρηματία Φιλίπ Ζυνό, τον οποίο χώρισε μετά 28 μήνες. 

Μετά το θάνατο της μητέρας της ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε το 1983 τον νεαρό κι όμορφο Ιταλό επιχειρηματία Στέφανο Καζιράγκι κι απέκτησε τρία παιδιά μαζί του. Ο Στέφανο όμως είχε τραγικό τέλος του σε αγώνες ταχύπλοων. Το 1999 η Καρολίνα παντρεύεται τον βίαιο και γυναικά πρίγκιπα του Ανόβερο Ερνέστο- Αύγουστο , αποκτά μια κόρη μαζί του και χωρίζει και πάλι. 

Η Σαρλότ – Μαρί – Πομελίν γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου του 1986 και εγκυμονεί στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον κατά δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερό της Γαλλομαροκινό ηθοποιό Γκαντ Ελμάλεχ, που δεν είναι και κανένας κούκλος. Στα πρώτα του έργα μάλιστα ήταν και άσχημος τώρα μεγαλώνοντας ε, είναι πιο γοητευτικός. 

Η 27άχρονη γαλαζοαίματη Σαρλότ – φτυστή η μαμά της – κι ο Γκαντ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση επιβεβαιώνοντας το επίσημο της σχέσης τους στον πρόσφατο χορό των ρόδων στο Μονακό. Κοιτάζονταν στα μάτια κι έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, αν και η σχέση τους μετρά δυο χρόνια. Η πανέμορφη Σαρλότ την…έσκασε σε όλους όμως. 

Τη στιγμή που περίμεναν ν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί μια 6ετία αγαπημένο της 28άχρονο Άλεξ Ντελάλ , γόνο βαθύπλουτης οικογένειας, εκείνη βρέθηκε στην αγκαλιά του Γκαντ. Όσο για την εκτός του γάμου εγκυμοσύνη; Αυτή τείνει πια να θεωρηθεί «έθιμο» ανάμεσα στους εστεμμένους του πριγκιπάτου. Μας έχουν συνηθίσει και η πριγκίπισσα Στεφανί και ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Ελπίζουμε μόνον να κρατήσει ο δεσμός της 27άχρονης Σαρλότ με τον 42άχρονο Γκαντ και να μην πάρει το δρόμο του διαζυγίου. Ο χρόνος θα δείξει, αν και στην εποχή μας τίποτα δεν μας εκπλήσσει.

Η Σαρλότ είναι δεινή αμαζόνα και ιδιοκτήτρια δύο αλόγων του Τρόι και του Τιντερό. Στόχος είναι η κατάταξή της στις καλύτερες αμαζόνες στον κόσμο και δηλώνει ότι δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της δίχως την ιππασία. Αυτά όλα όμως μετά τη γέννηση του παιδιού της. Είναι επίσης και το επίσημο πρόσωπο του οίκου Γκούτσι στα είδη του ιππασίας. 

Ποιος είναι όμως ο επίδοξος γαμπρός του πριγκιπάτου; Ο Γκαντ Ελμάλεχ γεννήθηκε στην Καζαμπλάνκα στις 19 Απριλίου του 1971, μιλά Μαροκινά, εβραϊκά, γαλλικά και αραβικά, σπούδασε επί μια τετραετίας πολιτικές επιστήμες στον Καναδά και υποκριτική στο Παρίσι. 

Είναι κωμικός και παίζει και σε stand up comedies, παίζει στο θέατρο κι έχει πολλές ταινίες στο ενεργητικό του. Ο δεσμός του από το 1998 έως το 2002 με την ηθοποιό Ανν Μπροσέ του χάρισε έναν γιο το Νοέ, ενώ από το 2009 έως το 2010 διατηρούσε σχέση με τη δημοσιογράφο Μαρί Ντρικέ. Από το 2011 έως σήμερα δεν έχει μάτια παρά για την πριγκίπισσά του, την πανέμορφη Σαρλότ του.

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:39 limit=7}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here