Σεμινάρια: Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ)

0
303

Θέλετε να μάθετε πως να δημιουργήσετε μια ουσιαστική και αρμονική σχέση με τα παιδιά σας, και άλλους κοντινούς σας ανθρώπους; Θέλετε να μάθετε πως να προλαμβάνετε πιθανές συγκρούσεις με τους γύρω σας; Το παιδί σας μοιράζεται τα προβλήματά του μαζί σας; Με το σύντροφό σας έχετε τη σχέση που θα θέλατε αλλά και τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών; Έχετε σκεφτεί ποτέ, πόσο περισσότερο αποτελεσματικοί γονείς μπορείτε να γίνετε;

Εάν η απάντηση έστω και σε μια από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι NAI, τότε η Εκπαίδευση του Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ) είναι για εσάς! Τα Σεμινάρια του Αποτελεσματικού Γονέα απευθύνονται, όχι μόνο σε γονείς, αλλά σε όλους μας, αφού τις τεχνικές επικοινωνίας που μαθαίνουμε μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε όλες μας τις σχέσεις.

Γενικές πληροφορίες Σεμιναρίου

Ο επόμενος κύκλος των σεμιναρίων ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 8 εβδομάδες, μια φορά την εβδομάδα, στην Ν. Ερυθραία (πρωινό τμήμα) και στην Κηφισιά (απογευματινό τμήμα).

Εφόσον ενδιαφέρεστε, δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας, λόγω του ότι ο χώρος είναι περιορισμένος (περίπου 8 με 10 άτομα ανά σεμινάριο) και ενημερώστε για τον κύκλο που σας ταιριάζει, τον πρωινό ή τον απογευματινό (εάν βολεύει την πλειοψηφία αυτό το τμήμα μπορεί να γίνει και στις 18:00). Το κόστος για τον κύκλο του σεμιναρίου είναι 150€ + ΦΠΑ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ

Απογευματινό
2/10/2013
Τετάρτη
18:30 – 21.00

Πρωινό
27/09/2013
Παρασκευή
10.00 – 12.30

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Σοφία Κλώτσα
M.S. in Counseling & Family Therapy
Certified PET Trainer
τηλ. 6948-680173 ή 211-0141843
email: sophiaklotsa@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here