ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Αποτελεσματικού Γονέα.

0
216

Αγαπητοί γονείς,

Η Εκπαίδευση του Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ), ή Parent Effectiveness Training (PET) όπως είναι γνωστό παγκοσμίως, έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ένα πρότυπο μοντέλο επικοινωνίας και απευθύνεται σε γονείς με παιδιά όλων των ηλικιών.

Οι τεχνικές επικοινωνίας που μαθαίνουμε βοηθάνε σε όλες μας τις σχέσεις-προσωπικές, επαγγελματικές-και ιδιαίτερα με τα παιδιά μας.

Τώρα τον Μάρτιο ξεκινάνε 2 καινούργιοι κύκλοι σεμιναρίων για τις Τεχνικές του Αποτελεσματικού Γονέα, ένας πρωινός και ένας απογευματινός στου Κωστέα Γείτονα. 

Mπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του πρωινού Τρίτη πρωί 9:30-12:00, ή του απογευματινού Τετάρτη απόγευμα 17:30-20:00. Είναι 8 συναντήσεις σύνολο.

Ο πρωινός θα ξεκινήσει Τρίτη 21 Μαρτίου και ο απογευματινός Τετάρτη 22 Μαρτίου. Το κόστος είναι 200 ευρώ/άτομο και 300 ευρώ/ζευγάρι. Και τα 2 τμήματα θα ολοκληρωθούνε μέχρι το τέλος Μαΐου.

Στο σεμινάριο θα δούμε συγκεκριμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, που μας επιτρέπουν να επηρεάσουμε θετικά τη συμπεριφορά των άλλων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών μας.

Kάποιες από αυτές τις δεξιότητες είναι: η Ενεργητική Ακρόαση, το Μήνυμα-Εγώ, η Μέθοδος Επίλυσης Συγκρούσεων Win-Win ώστε και οι δύο πλευρές να νιώθουν ικανοποιημένες.

Μαθαίνουμε επίσης πως να αναθρέψουμε τα παιδιά μας με τρόπο που θα προάγει το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, της υπευθυνότητας, της αυτονομίας, της αυτοπειθαρχίας, της συνεργασίας, και του κοινωνικού ενδιαφέροντος, δηλαδή ευτυχισμένα παιδιά!

Οι δεξιότητες αυτές βοηθούν στη δημιουργία ουσιαστικών και αρμονικών σχέσεων. Oι δεξιότητες φέρνουν άμεσα, πραγματικά και αναγνωρίσιμα αποτελέσματα στα καθημερινά προβλήματα της οικογένειας.

Το πρόγραμμα είναι βιωματικό και εκτός από διαλέξεις μικρού μήκους δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε πρακτικές ασκήσεις, παιχνίδια ρόλων (role-playing), συζητήσεις και ανταλλαγές.

Εάν έχετε κάποιους γονείς που μπορεί να τους ενδιαφέρει μπορείτε να τους το προωθήσετε. Οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε εάν ενδιαφέρεστε ενημερώστε μας άμεσα παρακαλώ στο τηλέφωνο 6948-680173 ή στο email: sophiaklotsa@gmail.com

Ευχαριστώ,
Σοφία Κλώτσα
Personal & Business Coach
M.B.A. & M.S. in Communications
M.S. in Counseling Psychology & Family Therapy
Personality & Career Counseling
Certified Parent Effectiveness Trainer (PET)

Οινουσσών 23, Ν. Ερυθραία 14671
Τηλ. 6948-680173 ή 211-0141843
email: sophiaklotsa@gmail.com

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here