Σεραφείμ Κοτρώτσος: Τερατογενέσεις…

0
236

Ο @PrimeministerGR, όπως και κάθε Πρωθυπουργός, έχει δικαίωμα (προνόμιο) να προσφύγει στις κάλπες όποτε εκείνος κρίνει πως είναι απαραίτητο (οικονομία, εθνικά θέματα κ.ά) και – για να είμαστε ειλικρινείς – βολικό γι’ αυτόν.

Τα προβλήματα ξεκινούν όταν λέει ρητά το αντίθετο και οι μεν περισσότεροι υπουργοί του έχουν κατεβάσει τα μολύβια, οι δε βουλευτές του δίνουν ημερομηνίες από τα κανάλια.

Έχει χαθεί η μπάλα και από ορισμένους έχει αρχίσει η χειραγώγηση των (μετεκλογικών) συσχετισμών. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, είναι πως σε αυτή την (προ) εκλογική (α)βεβαιότητα και  σκοπιμότητα – ένθεν κακείθεν – απουσιάζει η συζήτηση για το μεγάλο κάδρο οικονομία-ενέργεια-ακρίβεια του χειμώνα.

Η κοινωνία δεν προετοιμάζεται, κάποιοι επαναπαύονται στις επιδοτήσεις (έως πότε;) οι περισσότεροι δυσκολεύονται. Ουδείς, όμως περιγράφει πως θα αντιμετωπιστεί η μεγάλη κρίση μετά την κρίση.

Χειρότερα, σε έναν πιθανό συνδυασμό κρίσεων στην κοινωνία, την οικονομία και τα εθνικά θέματα. Να μην μας τρομάξει, μετά, η αποχή και ίσως κάποιες  Τερατογενέσεις!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here