Σε Ελεύθερη Πτώση ο Μητσοτάκη στις Δημοσκοπήσεις!

0
139

-Ελεύθερη πτώση σε ολόκληρη την Μακεδονία,

-Μείωση σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ελεύθερη πτώση Μητσοτάκη στις δημοσκοπήσειςΠληροφορίες πραγματικές, από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που όλες οι εταιρείες ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, μεταφέρει το «ieidiseis».

Διευκρινίζει μάλιστα ότι αναφέρεται στις «πραγματικές» για να τις διαχωρίσει απ’ αυτές που θα δουν τα φώτα της δημοσιότητας σε λίγες μέρες, «φιλτραρισμένες» και «στρογγυλεμένες» για να μην πάθει…λουμπάγκο το Αφεντικό.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, μεγάλο είναι το κόλπο με το ποσοστό των αναποφάσιστων, το οποίο θα φουσκώσει, προκειμένου να μην καταγραφεί η μεγάλη άνοδος της Ελληνικής Λύσης του Κ. Βελόπουλου, που στην Μακεδονία έπειτα και από την αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή, είναι ιλιγγιώδης.

Σε όλες η ΝΔ εμφανίζει βουτιά, όχι απλώς πτώση, σύμφωνα με το «Ieidiseis». Η μέτρηση της βουτιάς ξεκινάει από τις 4 μονάδες κι ακουμπάει τις 7 μονάδες.

Αν συνυπολογίσουμε ότι οι ίδιες εταιρείες πριν από τα Τέμπη έδιναν ποσοστό στη ΝΔ κοντά στο 34%, κάνοντας την αφαίρεση προκύπτει ότι βγάζουν το κυβερνών κόμμα κάτω από το 30%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τσιμπάει κοντά στις 2 μονάδες σύμφωνα με τις ίδιες δημοσκοπήσεις, όπερ σημαίνει ότι η μάχη πλέον είναι στήθος με στήθος. Υπάρχουν δημοσκοπήσεις που βγάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και να προηγείται έναντι της ΝΔ.

Επίσης άνοδο παρουσιάζει και το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο το βρίσκουν πλέον σταθερά στο 4%.

Αυτά είναι τα πραγματικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.

Τώρα τι θα δείτε στις «κολώνες» και στις «πίτες» της τηλεόρασης, αυτό είναι άλλο πράγμα.

Είπαμε θα μπουν «φίλτρα», «εκτιμήσεις» και «αναγωγές» που θα επιχειρήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Έστω, γκρίζο!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here