Σε κλίμα συναίνεσης οι δημαιρεσίες του Δήμου Κηφισιάς.

0
172

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 11.00πμ στην Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου «Βασίλης Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης υπό τον Προεδρεύοντα Σύμβουλο κ. Ευάγγελο Αυλήτη εκλέχθηκε το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος εξελέγη η κ. Κυριακή (Σάντυ) Πατρινού-Ντέλ Τόρο, Αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλειος Ξυπολυτάς και Γενικός Γραμματέας ο κ. Πάνος Ραυτόπουλος.

Ειδικότερα από τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους, συμμετείχαν στην διαδικασία μόνο οι 39. Η κ. Κυριακή (Σάντυ) Πατρινού-Ντέλ Τόρο έλαβε 37 θετικές ψήφους, ο κ. Βασίλειος Ξυπολυτάς έλαβε 36 ψήφους και ο κ. Πάνος Ραυτόπουλος, 33 ψήφους.

Στη συνέχεια διεξήχθη η ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της «Οικονομικής Επιτροπής» και της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής» με θητεία από 05/03/2017 μέχρι 31/08/2019.

Οικονομική Επιτροπή

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος πρότεινε για τακτικά μέλη τους: Δημήτρη Μωράκη, Βαγγέλη Αυλήτη, Χρήστο Καλό, Ζέτη Κασιμάτη και Νικήτα Κόκκαλη και τους Σίσσυ Παπασπύρου, Δημήτρη Λιανό και Αχιλλέα Κουρέπη ως αναπληρωματικά μέλη.

Εκ μέρους της αντιπολίτευσης, ο κ. Χιωτάκης πρότεινε για τακτικά μέλη τους: Γιώργο Παπαδόπουλο, Άννα Κορογιαννάκη, Γιώργο Σκορδίλη και τους Αντώνιο Μήλα και Γιάννη Καπάτσο ως αναπληρωματικά μέλη.

Την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κηφισιάς απαρτίζουν τα τακτικά μέλη που εκλέχθηκαν και είναι οι:

Δημήτρης Μωράκης, Ζέτη Κασιμάτη, Χρήστος Καλός, Βαγγέλης Αυλήτης, Νικήτας Κόκαλης, Γιώργος Σκορδίλης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Άννα Κορογιαννάκη

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι:

Σίσσυ Παπασπύρου, Αχιλλέας Κουρέπης, Δημήτρης Λιανός, Αντώνιος Μήλας, Γιάννης Καπάτσος.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκλογή των αναπληρωματικών μελών από το σύνολο του σώματος χρειάσθηκαν 2 ψηφοφορίες όπου στην πρώτη εκλέχθηκαν μόνο τα μέλη της πλειοψηφίας και στην δεύτερη τα μέλη της μειοψηφίας. 

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ο κ. Θωμάκος πρότεινε ως τακτικά μέλη τους: Γιώργο Τσούλο, Γιάννη Παντελεάκη, Μιχάλη Καυγαλάκη, Κατερίνα Καραλή και Έφη Κούτση και τους Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, Πόλυ Αστερίου και Ευγενία Παπαδήμα ως αναπληρωματικά μέλη.

Εκ μέρους της αντιπολίτευσης, ο κ. Χιωτάκης πρότεινε ως τακτικά μέλη τους: Βασίλη Βάρσο, Παναγιώτη Κανακάκη και Στάθη Κύρλο και τους Αντώνη Μπιτσανη και Πάνο Ραυτόπουλο ως αναπληρωματικά μέλη.

Στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής εκλέχθηκαν οι:

Γιάννης Παντελεάκης, Κατερίνα Καραλή, Γιώργος Τσούλος, Έφη Κούτση, Μιχάλης Καυγαλάκης, Παναγιώτης Κανακάκης, Στάθης Κύρλος, Βασίλης Βάρσος

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι:

Ευγενία Παπαδήμα, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, Πόλυ Αστερίου, Αντώνης Μπιτσάνης Παναγιώτης Ραυτόπουλος.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος τους συνεχάρη για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους. 

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας που καταβλήθηκε τα δυόμιση προηγούμενα χρόνια στο Δήμο Κηφισιάς.

Δείτε σε απευθείας μετάδοση (από…7.00) τις Δημαιρεσίες του Δήμου Κηφισιάς:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here