Σε μνήμη της Σωσώς Μέντζου του Τοπικού Συμβουλίου της Εκάλης.

0
315

Η κηδεία της Σωσώς Μέντζου σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου της Εκάλης θα γίνει την Παρασκευή 24/01/2014 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Εκάλης στις 15.00 και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Η κ. Αγγελική Συνοδινού αναμένεται να εξαγγείλει τον ακόλουθο επικήδειο:

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή να συναντάς και να συναναστρέφεσαι ανθρώπους με αξίες και ιδανικά, γιατί κερδίζεις πραγματικά και σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή.

Η Σωσώ Μέντζου (δεξιά) σε μία συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Εκάλης.

Οι αξίες και τα ιδανικά της πολυαγαπημένης μου φίλης Σωσώς, αυτής της μεγάλης κυρίας της τοπικής αυτοδιοίκησης ξέρω πως θα μας συντροφεύουν.

Οι άνθρωποι της δημιουργίας ζουν και η Σωσώ παντού όπου υπηρέτησε, από όποια πόλη πέρασε, άφησε το αποτύπωμα της και δημιούργησε:

Πρώτη σε ψήφους εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος του δήμου Αθηναίων δύο τετραετίες και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις που πήρε μέρος.

Πραγματικό στήριγμα για τον αείμνηστο δήμαρχο των δημάρχων και πρόεδρο της κεντρικής ένωσης δήμων Δημήτρη Μπέη.

Υπεύθυνη για τα έργα υποδομής του δήμου Αθηναίων και σύνδεσμος με την κεντρική διοίκηση, Υπουργεία και οργανισμούς.

Άφησε έργο πραγματικό, ουσιαστικό, με έμφαση στα σχολικά κτίρια.

Υπεύθυνη του οργανισμού νεολαίας και άθλησης του δήμου Αθηναίων, ενός τεράστιου οργανισμού με πολλές ευθύνες.

Και το μεγάλο έργο της οι πρωτοβουλίες της για να απομακρυνθεί το «Γκάζι» από την Αθήνα, κάτι που αναβάθμισε όχι μόνο την περιοχή αλλά και την πρωτεύουσα ολόκληρη.

Δραστήρια δημοτική σύμβουλος στο δήμο της Εκάλης με το συνδυασμό του κ. Μπάμη.

Εκλεγμένη τοπική σύμβουλος Εκάλης με το συνδυασμό μας «Πόλη Φως», μαχητική, δυναμική και παρούσα σε όλα τα ζητήματα, του πράσινου, των σχολείων, του πολιτισμού, του κυκλοφοριακού. πάντα για να προστατέψει την πόλη μας και το χαρακτήρα της και για να την αναβαθμίσει.

Ενεργό μέλος της κοινωνίας της Εκάλης και του συλλόγου γυναικών Εκάλης με την πλούσια δραστηριότητα του.

Η Σωσώ Μέντζου προσωπικότητα προσφοράς αλλά και άνθρωπος της τέχνης και της αισθητικής, συνεπής στα πιστεύω της, αληθινή και πιστή φίλη και κυρίως μάνα ζεστή και δοτική, σύζυγος τρυφερή, αδελφή και κόρη.

Αν και πολύ νέα η διαδρομή της μεγάλη και περήφανη, γεμάτη δημιουργία.

Πολυαγαπημένη μου Σωσώ είμαστε κοντά σου και κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, εμείς που σ’ αγαπάμε, για να σου υποσχεθούμε ότι στεκόμαστε όρθιοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι να κρατήσουμε την παρακαταθήκη σου και να πραγματοποιήσουμε τα οράματα σου για την αγαπημένη σου Εκάλη αλλά και την Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία.

Θα συναντιόμαστε πάντα σε κάθε βήμα που θα κάνουμε, θα είμαστε κοντά σε όλα τα μέλη της υπέροχης οικογένειας σου, δίπλα στην Κέλυ, το Στέλιο, τη Αριστέα, το Βασίλη και όχι μόνο.

Σε ευχαριστούμε για όσα μας έδωσες.

Σε αγκαλιάζουμε με την καρδιά μας.

Και ξέρουμε πως υπάρχεις, γιατί υπάρχεις μέσα από το έργο σου και αυτό είναι ότι ωραιότερο μπορεί κανείς να προσφέρει στους γύρω του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here