Σε τραγική κατάσταση το κλειστό της Νέας Ερυθραίας!!

0
321

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το τμήμα βόλεϊ του Πανερυθραϊκού γνωστοποίησε την πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο facebook:

Η επισυναπτόμενη χθεσινή φωτογραφία μιλάει από μόνη της.

Δεν φτάνει η βρομιά, η υγρασία, η μούχλα, το κρύο κλπ που οι δεκάδες μικροί αθλητές και αθλήτριες έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά στη προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής», τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και το σκοτάδι αφού το ένα φως μετά το άλλο της οροφής παύουν να λειτουργούν και συχνά παίρνουν φωτιά που προσπαθούμε και την σβήνουμε εμείς ή με την βοήθεια της πυροσβεστικής, με αποτέλεσμα οι καπνοί και οι αναδυόμενες οσμές να διακόπτουν τις προπονήσεις.

Η κατάσταση γενικά είναι απαράδεχτη και έχει ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής και ανοχής, έχουν γίνει τουλάχιστον 5 έγγραφες αναφορές για όλα τα προβλήματα που έχουν φέρει το γυμναστήριο στα όρια της κατάρρευσης αλλά δυστυχώς δεν ιδρώνει κανένα … υπεύθυνο αφτί.

Τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχει γίνει η παραμικρή συντήρηση και μόνο αισθήματα ντροπής προκαλεί η τριτοκοσμική εικόνα του γηπέδου σε γονείς και αθλητές..

Τα προβλήματα του γηπέδου εμείς οι γονείς του Μπάσκετ αλλά και του Βόλεϊ τα ζούμε καθημερινά.

Είναι κρίμα για τους αθλητές μας όλων των αγωνισμάτων όταν βλέπεις ότι προπονούνται σε τέτοιες συνθήκες αλλά το επίπεδο τους είναι υψηλότερο ακόμα και από ομάδες με πολλά λεφτά και τις καλύτερες εγκαταστάσεις.

Το κτίριο πρέπει να συντηρηθεί ΤΩΡΑ και όχι να περιμένουμε για μετά τις δημοτικές εκλογές.

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2014…….και η κατηφόρα δεν έχει τέλος!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here