Σε «Υψηλό Συναγερμό» οι Ουκρανικές Πρεσβείες στην Ευρώπη-Τρόμος από «Ματωμένα Πακέτα» με μάτια ζώων.

0
211

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι αρκετές Πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη έχουν λάβει «Ματωμένα Πακέτα» τα οποία περιείχαν μάτια ζώων, σύμφωνα και με όσα ανέφερε την Παρασκευή εκπρόσωπος του Ουκρανικού Υπουργείου Εξωτερικών Όλεγκ Νικολένκο σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ukrainian embassies receive 'bloody packages' containing animal eyes

Τα πακέτα, εμποτισμένα σε υγρό με χαρακτηριστικό χρώμα και οσμή, στάλθηκαν στις πρεσβείες του Κιέβου στην Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Κροατία και την Ιταλία, στα γενικά προξενεία στη Νάπολη και την Κρακοβία και στο Προξενείο στο Μπρνο, σύμφωνα πάντα με τον Ολέγκ Νικολένκο.

«Μελετούμε τη σημασία αυτού του μηνύματος»…ανέφερε ο Νικολένκο, προσθέτοντας ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα είχε δώσει εντολή όλες οι εμπλεκόμενες πρεσβείες και προξενεία να τεθούν σε κατάσταση Υψηλού Συναγερμού.

Έξι επιστολές-βόμβα εστάλησαν αυτή την εβδομάδα σε στόχους στην Ισπανία, μεταξύ των οποίων στον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ και την αμερικανική πρεσβεία στη Μαδρίτη, με αποτέλεσμα η Μαδρίτη να ενισχύσει την ασφάλεια.

Ο Νικολένκο δήλωσε ότι η είσοδος στο διαμέρισμα του Πρεσβευτή στο Βατικανό είχε υποστεί βανδαλισμό. Πηγή της Πρεσβείας στη Ρώμη δήλωσε ότι μπροστά από την πόρτα είχαν τοποθετηθεί ανθρώπινα περιττώματα.

Πηγή: Reuters, AFP

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here