ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Σημεία από τη Συνέντευξη του Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πάνου Σκουρλέτη…στο ACTION24

0
357

Επικίνδυνο «ξέπλυμα» των Ναζί την ημέρα που έρχεται στη Βουλή η διάταξη για το «Κόμμα Κασιδιάρη»…

«Ως απαράδεκτες, ανιστόρητες και εμφύλιο-πολεμικού, ακροδεξιού χαρακτήρα, αποτίμησε τις απόψεις του Άδωνι Γεωργιάδη περί εξίσωσης του κομμουνισμού με τον ναζισμό, καθώς και ότι  «το ΕΑΜ προσπάθησε να φέρει τον κομμουνισμό στην Ελλάδα»…ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του ACTION24, με τους δημοσιογράφους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της ΝΔ επέλεξε να εκφράσει αυτές τις απόψεις την ίδια μέρα που εισάγεται στη Βουλή η τροπολογία της Κυβέρνησης για το «κόμμα Κασιδιάρη» και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει προτείνει να συμπεριληφθούν στους όρους του αποκλεισμού από την εκλογική διαδικασία αδικήματα που σχετίζονται με τον αντιρατσιστικό νόμο-καθώς τα εγκλήματα της ΧΑ και των στελεχών της υποκινήθηκαν από τον Ναζισμό και το φυλετικό μίσος που πρεσβεύει αυτός-προκειμένου να αποτραπεί τυχόν καταχρηστική εφαρμογή της διάταξης σε άλλο πολιτικό χρόνο, εναντίον άλλων πολιτικών δυνάμεων.

Στην ίδια συζήτηση, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, θεώρησε προφανώς άνευ σημασίας και σχετικότητας αυτές τις δηλώσεις ενόψει της ψήφισης της διάταξης και προτίμησε να αξιολογήσει τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το ΚΚΕ, στη βάση του τρέχοντος αφηγήματος της ΝΔ και των κυρίαρχων ΜΜΕ, σιγοντάροντας ουσιαστικά τον κ. Γεωργιάδη.

Μάλιστα, επιδόθηκε με έμφαση και ένταση στην προσπάθεια εκτροπής της συζήτησης από τις πρωτοφανείς δηλώσεις, αν και δεν βρήκε ούτε μια λέξη διαφοροποίησης.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here