Σινσινάτι – Νέα Ερυθραία.

0
724

Με ένα πρωτότυπο All-American Concept που ήδη κάνει θραύση διεθνώς, το «Buffalo Wings & Rings», που ιδρύθηκε στο Σινσινάτι, εγκαινιάστηκε στη Νέα Ερυθραία.

Από την ημέρα των εγκαινίων ο John Eberly CEO των Buffalo International, ο Γιώργος Χόφμαν πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος Buffalo Ελλάς, ο Σταμάτης Πιπερίδης, marketing consultant Buffalo Ελλάς, με τη μασκότ «σεφ Buffalo». 

Είναι το πρώτο sports & lifestyle restaurant στην Ελλάδα και αποτελεί τη νέα πρόταση για τους λάτρεις του καλού φαγητού, των κοκτέιλς  και των γλυκών «πειρασμών» δια χειρός σεφ Διονύση Αλέρτα και όσων αγαπούν τον αθλητισμό.

Δοκιμάστε σπεσιαλιτέ-φτερούγες που «πρωτογεννήθηκαν» στο Buffalo,  νόστιμες σαλάτες,  φρέσκιες τηγανισμένες πατάτες  και πολλά – πολλά ακόμη.

Κάθε Κυριακή εμφανίζεται ο «σεφ Buffalo» η μασκότ που ενθουσιάζει τα παιδιά, ενώ χαίρονται και με το face painting.

Κάθε  Δευτέρα από τις 19:00-23:00, το «Buffalo Wings & Rings» προσφέρει το 20% των πωλήσεών του για τη στήριξη ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος.

Πρόκειται για τα Marvelous Mondays, μια ενέργεια που διεξάγεται  στα «Buffalo Wings & Rings» παγκοσμίως. Στις 25/06/2018 είναι αφιερωμένη στο «Μαζί για το Παιδί».

Η άψογη στην εξυπηρέτηση ομάδα του «Buffalo Wings & Rings» με τον Γιώργο Χόφμαν.

Για τους φανατικούς των αθλητικών, 31 LED οθόνες  εκ των οποίων η μία είναι γίγας 81 ιντσών, προσφέρουν μοναδική εμπειρία στους πελάτες του «Buffalo Wings & Rings».

Να προσθέσουμε το άψογο σέρβις και το ευγενέστατο προσωπικό που είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here