Σκάνδαλο Μεγατόνων-Μοίρασαν εκατομμύρια ακόμα και σε site που δεν βρίσκονται στο μητρώο!

0
533

Σε Σκάνδαλο Μεγατόνων εξελίσσεται η υπόθεση με το δημόσιο χρήμα που μοιράστηκε σε δήθεν μέσα μαζικής ενημέρωσης με πρόσχημα τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για ένα σκάνδαλο με βαθύτατα ανήθικο πρόσημο, αφού η τραγωδία της πανδημίας χρησιμοποιήθηκε για να αδειάσουν τα δημόσια ταμεία προς όφελος κάποιον τους οποίους τώρα καλείται να αποκαλύψει η Ελληνική δικαιοσύνη.

Αλλά υπάρχουν και οι εξόφθαλμα παράνομες πράξεις. Όπως η διαρροή κρατικής διαφήμισης σε ιστοσελίδες που δεν βρίσκονται στο Κυβερνητικό Μητρώο «eMedia», άρα απαγορεύεται διά νόμου να πάρουν έστω και 1 € κρατικό χρήμα.

Όπως επίσης, σε ιστοσελίδες εικονικές που κυριολεκτικά δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αδικήματα που δεν παραγράφονται από τυχόν Διπλές Εκλογές.

Ήδη Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ενώ πληρούνταν όλες τις προϋποθέσεις έμειναν πραξικοπηματικά εκτός διαφημίσεις, κινούνται νομικά και η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα.

Και όμως ο άνθρωπος του οποίου το media shop ανέλαβε να μοιράσει τα εκατομμύρια ευρώ της καμπάνιας της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό ακόμη και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ, δεν γνωρίζει γιατί το έκανε.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Γκάλγκο, CEO της «Initiative» που σε επίσημη τηλεφωνική επικοινωνία με το «documentonews.gr», δήλωσε ότι δεν ήξερε εκείνη στιγμή να μας απαντήσει για ποιόν λόγο έδωσε χρήματα στο παντελώς άγνωστο blog συμφερόντων του Μένιου Φουρθιώτη, «protieidisinews.blogspot.com» που είχε όλο και όλο περιεχόμενο το banner της καμπάνιας και μια είδηση για τον κορωνοιό!!

«Αυτή τη στιγμή δεν το έχω υπόψη μου, θα το εξετάσω και θα σας πω», απάντησε ο κ. Γκάλγκος ενώ μας είπε ότι του απευθύνουμε ερωτήσεις τις οποίες δεν μπορεί να μας απαντήσει.

Όταν τον ρωτήσαμε το γιατί, επικαλέστηκε ένα «σύμφωνο εμπιστευτικότητας» που «υπογράφει η εταιρεία με κάθε πελάτη». Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή, με την Ελληνική Κυβέρνηση.

Αρνήθηκε να συνεχίσει να μιλάει μαζί μας και να απαντήσει και σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που προσπαθούσαμε να του θέσουμε για την καμπάνια και τον τρόπο με τον οποίον επέλεξαν τα ΜΜΕ.

Υ.Γ. Άδικο να ισχυρίζονται κάποιοι ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αναδείξει μόνο την Τζούλια.

Με αφορμή την αποκάλυψη ότι η ιστοσελίδα που συνδέεται με τον Μένιο Φουρθιώτη, πήρε κρατική διαφήμιση από τον Πέτσα, ακούστηκαν και πολλά συκοφαντικά σχόλια.

Όπως το ότι ο γνωστός παρουσιαστής και manager είχε αναδείξει μόνο την Τζούλια, την γνωστή πορνοστάρ. Αυτό είναι απολύτως εσφαλμένο.

Ο κύριος Φουρθιώτης έχει αναδείξει και πολιτικά πρόσωπα, όπως ο κύριος Κυρανάκης. Ενώ έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του και έναν από τους πιο τίμιους πολιτικούς που έχει περάσει απ’ την Ελλάδα, τον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Υ.Γ.1. Το «Μένουμε Σπίτι» έγινε «Μένουμε ΚΕΕΛΠΝΟ».

Επιστροφή στις παλιές εποχές που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια. Τελικά η εξουσία όταν θέλει να εξαγοράσει συνειδήσεις και ανθρώπους βρίσκει πάντα τρόπο. Θυμάστε το φαγοπότι με τις διαφημισεις που μοίραζε το ΚΕΕΛΠΝΟ όταν η χώρα αναστέναζε από τα μνημόνια και έκοβαν συντάξεις, μισθούς, δαπάνες;

Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται, η κρίση και η πανδημία έγιναν για κάποιους ευκαιρία για να τσεπώσουν ζεστά μετρητά. Ποιες τράπεζες και ποια δάνεια; Βάζεις μια διαφημισούλα, γράφεις και πέντε καλές κουβέντες για τον Μητσοτάκη και εισπράττεις τα ευρώ σε δεσμίδες.

Εύκολα και απλά. Τελικά η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Υ.Γ.2. Έκλεισε το site του Φουρθιώτη.

Τελικά μετά τις άκαρπες απόπειρες να παρουσιάσουν το site ως ενεργό και τις απίθανες γκάφες οι χειριστές του site «protieidisinews.blogspot.com», συμφερόντων του Μένιου Φουρθιώτη, αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here